Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12037
Players nickname
Nino Pbr
Administrators nickname
Toma White
Date
Sep 11, 2023
Time
17:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/482279/

Nino Favela

Player
Player
ovo je drugi put da obljavljujem zalbu na administratora, u kratko da vam napisem po drugi put smo pljackali bankomat i policija je odlucila da nas kaci i ako samo dodje jedan policajac da nas puca i kao mi njega da gledamo, znaci ne razumijem kako je to g.p 6.16 ako naprimjer pljackam bankomat u pravom zivotu necu sigurno da gledam jednog policajca kako me puca i mog druga a ja da se ne branim tako da isto ne razumijem admine koji ocigledno znaju sva pravila servera da konstanto stavljaju mene i mog druga u zatvor zbog pljacke bankomata jer pucamo policiju. Hvala.

Nino Favela

Player
Player
ovo je drugi put da obljavljujem zalbu na administratora, u kratko da vam napisem po drugi put smo pljackali bankomat i policija je odlucila da nas kaci i ako samo dodje jedan policajac da nas puca i kao mi njega da gledamo, znaci ne razumijem kako je to g.p 6.16 ako naprimjer pljackam bankomat u pravom zivotu necu sigurno da gledam jednog policajca kako me puca i mog druga a ja da se ne branim tako da isto ne razumijem admine koji ocigledno znaju sva pravila servera da konstanto stavljaju mene i mog druga u zatvor zbog pljacke bankomata jer pucamo policiju. Hvala. | U SLUCAJU DA OVO VIDI ABRAHAM KOJI MI JE VEC UKLONIO JEDNU KAZNU OVAKVU ZABORAVIO JE JER SAM BIO 2 DOBIO A JEDAN WARN MI JE SKINUO PA MI JE OSTAO JOS 1 I OVO JE SAD 2 ZBOG ISTE STVARI I DA MU SE ZAHVALIM JER MI JE JEDAN PUT SKINUO.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom