Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21771
Players nickname
Miki Johnson
Administrators nickname
Lil Trajko
Date
Aug 8, 2023
Time
11:00
Proofs
/

Miki Johnson

Player
Player
Poštovana administracijo Grand RP-a, Pišem vam ovo kako bih vam izrazio iskreno žaljenje i ispriku zbog svojih nedavno napravljenih postupaka na serveru. Shvaćam da su moji postupci bili neprihvatljivi i da su prekršili pravila igre koja su nam svima zajednička. Koristio sam nedozvoljen softver koji je utjecao na fer i sportsko iskustvo drugih igrača. U potpunosti shvaćam ozbiljnost ovog prekršaja i žao mi je što sam narušio integritet igre. Ovim putem obećavam da više nikada neću koristiti takve nedozvoljene alate ili softvere na igri. Razumijem da takvi postupci ne samo da štete iskustvu drugih igrača, već također krše pravila igre i stvaraju nepravednu prednost. Moj cilj je sudjelovati u zajednici igrača na fer i pošten način te pridonositi boljem iskustvu za sve igrače. Ponovno se ispričavam zbog svojih nedopuštenih postupaka i nadam se da ćete razumjeti da sam naučio svoju lekciju. Nadam se da ćete mojim postupcima i ovim zahtjevom prepoznati da sam duboko razočaran sobom zbog svojih nedozvoljenih postupaka. Razumijem da su pravila igre tu kako bi se osigurala fer i poštena konkurencija, i ne bih ih trebao prekršiti. Obećavam da ću ubuduće biti pažljiv i odgovoran igrač, poštujući pravila i doprinoseći pozitivnom okruženju u igri. Moj cilj je doprinijeti boljem iskustvu svih igrača i biti uzor drugima. Molim vas za oprost zbog svojih prethodnih postupaka i nadam se da ćete mi dati priliku da pokažem da sam promijenio svoj način igre Hvala vam što ste mi dali priliku da se ispričam i nastavim sudjelovati u igri na odgovoran način. S poštovanjem, Miki Johnson (edited)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom