Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23077
Players nickname
Luka Cash
Administrators nickname
Aldin Versappen
Date
Sep 13, 2023
Time
00:00
Proofs
|| su sve gore

Luka Cash

FULLPROTEAM ON TOP
Leader of unofficial org
Dobro vece dobio sam ban za 1.8 link zalbe gde sam prijavljen Approved - G.P 1.1,G.P 1.4 G.P 1.8 I ID 23354
U pocetku naseg igranja decembra 2022 smo dobili ban za 1.1. Jer smo ja i drug 23354 igrali na isti rostar nalog. Meni je ivkez dao unban cim sam napisao evo link:
medjutim mom drugu nisu teli da daju unban zbog navodnog da je njegov acc twink
Nakon toga pise Mazhoru link
I kaze da samo main acc moze dobiti unban
novi link
Objasnjava mu da mu je to main a ne twink.
A sada navodno je on meni twink id 23354.A posle kada smo dobili unban ja sam uzeo novi epic i od tada nisam ulazio ni na jedan acc. Posto sam zaboravio sifru od tog epic naloga kupio sam novi pre nego sto sam kupio pitao sam Mujo Simba i dao mi je odobrenje evo i link . I to je cela fama oko toga znaci moguce je da je to nesto se pomesalo jos pre blizu godinu dana sto se desilo jer smo delili roskar i da idalje pise da je on meni twink a nije jer od unbana ne igramo vise na istim roskar accauntima znaci kupio sam novi rokstar i sve jasno pitao tebe mujo . Znaci to nije moj twink 23354 jer je to stvarna osoba nije moj twink ja na taj accaunt nisam usao od bana znaci skoro godinu dana acnije od 20-25 decembra 2022. Ali on je nastavio da igra na njeovom rokstaru accountu i nakog unbana.Oba accaunta su napravlejna na isti roskar accaunt ali sa drugog kompijutera odnosno sa razlicite ip adrese,ja tada niasm imao svoj rokstar i bio sam koristio njegov jer nisam mogo da kupim svoj kada smo dobili ban posle unbana sam ja uzeo svoj rokstar accaunt a on je ostao na isti rosctar accunt jer je to njegov samo sam ja promenio.Hvala na citanju i nadam se da ce ovo sve biti reseno hvala puno i prijatan dan.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom