Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4433
Players nickname
Dogan Starfly
Administrators nickname
Magnes Haste
Date
Sep 8, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/bM1nK9s

doganstarfly

Player
Player
Merhaba,

Ben Doğan Starfly, Grand RP sunucusundan keyif alan bir oyuncuyum. Bu mektubu geçmişteki hatalarımdan dolayı özür dilemek ve yasağın kaldırılmasını talep etmek için yazıyorum.

Kural 1.8 ve 1.9'u ihlal ettiğimin farkındayım ve bu ihlallerin oyun içi ekonomiyi etkilediğini ve sunucunun dengesini bozduğunu kabul ediyorum. Ancak bu hataların ardındaki nedenleri açıklamak isterim.

Kararlı, duygusal ve dayanıklı bir oyuncuyum. Oyundaki zorlukların üstesinden gelmekten ve daha hızlı ilerlemek için farklı stratejiler geliştirmekten keyif alıyorum. Yine de tutkulu yaklaşımımın kuralların yanlış anlaşılmasına yol açtığını anlıyorum.

Geçmişte, daha hızlı ilerlemek veya daha büyük başarı elde etmek için oyun içi varlıkları ve para birimini yanlış aktarmak gibi hatalar yaptım. Ancak bu hataların kasıtlı olarak veya sunucuya zarar verme niyetiyle yapıldığını iddia etmiyorum.

Bu oyun ve sunucu benim için çok önemli. Bu nedenle kurallara daha fazla saygı göstermeye ve gelecekte benzer hataların tekrarlanmasını önlemek için daha iyi eğitim almamı sağlamaya kararlıyım.

Lütfen yasağımı gözden geçirmeyi ve bana sunucuya yeniden katılma fırsatını sağlamayı düşünün. Sunucuya geri dönmek, oyundan daha sportmen bir şekilde keyif almak ve topluluğa olumlu katkıda bulunmak için sabırsızlanıyorum.

Teşekkür ederim.
Doğan Yıldız Sineği

Status
Not open for further replies.
Top Bottom