1. Vaše ime IRL: Vaso
2. Vaše godine: 13.5 (11 januara punim 14)
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame zavisi od skole
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5+h (vikend do 12h)
6. Vaš Discord: Koji#0009
7. Vaše ingame ime: Naaum AbdulJabbar
8. Vaš ID: 19352
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: prijavljujem se za asistenta
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Prijavljujem se za asistenta jer na neki nacin zelim da pomazem igracima, ali mislim da me vreme,godine i zrelost sprecavaju da postanem administrator
2. Koje su vaše prednosti? Lako protumacim situaciju i donesem najbolju odluku u istoj nakon saslusane obe strane price, i ako imam 13 godina dosta sam zreo
3. Koje su vaše najveće slabosti? kada mi neko spomene roditelje
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? ne, prijavljujem se za asitenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) i ako nemam biznis prijavljujem se za asistenta
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? malo skola
2. Vaše godine: 13.5 (11 januara punim 14)
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame zavisi od skole
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5+h (vikend do 12h)
6. Vaš Discord: Koji#0009
7. Vaše ingame ime: Naaum AbdulJabbar
8. Vaš ID: 19352
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: prijavljujem se za asistenta
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Prijavljujem se za asistenta jer na neki nacin zelim da pomazem igracima, ali mislim da me vreme,godine i zrelost sprecavaju da postanem administrator
2. Koje su vaše prednosti? Lako protumacim situaciju i donesem najbolju odluku u istoj nakon saslusane obe strane price, i ako imam 13 godina dosta sam zreo
3. Koje su vaše najveće slabosti? kada mi neko spomene roditelje
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? ne, prijavljujem se za asitenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) i ako nemam biznis prijavljujem se za asistenta
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? malo skola