Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9683
Players nickname
Knele Zemunacc
Administrators nickname
Shomy McQueen
Date
Feb 7, 2022
Time
19:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Dw1A-wS5u0k&ab_channel=AleksaJankovic

Knele

Player
Player
Postovanje draga administracijo.pre svega dobro vece nadam se da ste dobro.Hteo bi da vas obavestim o CB sto me je stavio vas dragi kolega lice (2548).
Vozio sam se oko zgrada na ulicama samo kako bi izbegao dosadu dok pricam sa svojim kolegama na aplikaciji discord.Bio sam prolazio LSPD i zastao sam do one raskrsnice gde je pravo kada idete most a desno LSPD.Kolege na discord sto moze da se vidi na snimku su mi pricali nesto sto mi je oduzelo koncentraciju sa igre.I tu znate ono kada nista ne radite da vas tera da zadriftujete malo, ali uopste nije bilo ispred LSPD mislim jeste ali pored ne bas ispred.Nekoliko puta mi se desilo jer gledam u discord sta pricaju i ko prica pa izgubim kontrolu i udarim u kapiju slucajno.Jedina greska mi je bila sto nisam snimao tu situaciju, jer nisam znao da ce neko tako suludo da dodje i odreaguje na svaki mali posto radnje.Gospodin shomy lice(2548) mi je napomenuo kada sam ga zvao iz lokacije:Zatvor.On mi je rekao navodno da me je uhvatio sa nekom dvojicom likova koje ja ne znam ali da sam sa njima radio CB.Ja mu na to govorim sve sto je bilo kao sto sam napisao ovde.Kako kaze vas kolega njemu je ispred gde je ova raskrsnica.Tehnicki njemu izgleda to kao da je ispred LSPD.Pricao mi da su ta dva likova svirali i to i kada je on dosao on je zatekao mene kako ja navodno stojim tu i driftam i sviram ispred kapije.Da sam svirao otvorila bi se kapija sigurno .Jer sam Drzavno lice.Kolko sam shvatio iz njegove stavke lice(2548) tvrdi da ako su oni krivi onda i ja moram da budem kriv da snosim istu posledicu kao oni i ako nisam nista radio sem sto sam se vozio u krug(DRIFTAO).Nadam se da moze ovo da se resi na dobar nacin.Generalno dobar je covek, ali najvise mrzim ne pravdu medju ljudima i za to sam bio veliki borac kao i u igrici.Uvek kad je pandur ili neki drugi covek(civil) bio ugrozen i kako sam ja video uvek sam poskocio da pomognem i popricam.Ako je moguce da me pustite iz zatvora.Znam da dzabe ovo pisem jer ce da se ovo pogleda kad ja izadjem ali dalje.ne zelim da krijem ovo u svoju glavu nego hocu da podelim sa vama.Srdacan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom