Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5232
Players nickname
Anki Armani
Administrators nickname
Mujo Swazye
Date
Feb 7, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/48236/

Anki

Player
Player
Postovaniadministrator Mujo Swayze osudio me je za MG iz razloga sto sam pricao na discird nakon smrti ali ja nisam rekao nikakvu RP stvar i prenio je drugu na discord vec sam iznevjerovao zbog RDM-a i rekao mu da cu sad to objaviti i generano mi u rpu discord ne koristimo samo u situacijama kada neko napravi gresku poput ove a takodje GrandRP nema RolePlay sobu na discordu tako da smijem biti na discordu al ne smijem prenositi nikakve informacije niti koristiti informacije koje sam cuo na discord u RolePlay, a to nisam uradio tako da smatram da ovdje MG-a nema.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Metagaming (MG) - Korištenje informacija koje ste dobili s načina izvan karaktera i njihovo korištenje u znaku. npr. Korištenje privatnih poruka kako biste prijatelju rekli da je vaš lik u nevolji na određenom mjestu. Poticanje nekoga na metaigru također je protiv pravila. To uključuje emocionalne informacije za koje drugi ljudi trenutno nemaju razloga znati - vaša /ja i /vaša djela ne bi smjela navesti ono što drugi ne mogu vidjeti, čuti, dodirnuti, namirisati ili okusiti. Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.
"Vidje li kako me ubi" je prenosenje informacije koji ostali igraci nisu mogli znati. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom