Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10012
Players nickname
Djordjinjo Lacoste
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Aug 30, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

Djordjinjo Cash

"Your imperfections makes you a unique"
Player
Dobar Dan postovani Mujo ili Abrahame, naime 30.8.2023 dobio sam ban za Generalno Pravilo 1.4. Prosle godine otprilike oko 20. avgusta sam poceo stalno da igram nisam ni imo ni forum nalog ni discord, nisam poznavao pravila. Tada sam pravio naloge ne znam ni ja zasto. Posle 1-2 meseca sam odlucio da naucim sva pravila servera i onda sam skontao da sam prekrsio Generalno Pravilo 1.4. Tada sam cekao sve da vidim kada cu biti banovan da priznam svoje greske. Nikada nisam pre bio banovan i mnogo mi je cudno da se na ovakav nacin rastanem sa prijateljima na ovom projektu. Ja se duboko izvinjavam za ovo krsenje. Imam 1000+ sati na ovom projektu i stalno sam bio aktivan i cesto kad kaznjavan za krsenje pravila. Molio bih da mi date Unban da mogu ponovo da igram na ovom projektu. Ako zelite radite money wipe ili bilo sta, samo da krenem ponovo da igram na ovom serveru. Hvala na citanju i nadam se da cete prihvatiti ovu zalbu. Pozdrav Djordjinjo Lacoste!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom