Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13913
Players nickname
Frank White
Suspect ID
3306
Date of violation
Feb 8, 2022
Time of violation
15:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oxab7CarZxQ

Racoon

Player
Player
Nakon priznanja da je prodavao balaklave i pronadjenog ilegalnog oruzija pobegao je u stilu fast and furious. Ja mislim da ova osoba nije za ovaj grad, dugo vec pravi probleme.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zalbu ostavljam kuratoru LSPD-a.

Miki

Player
Player
Nijedan covek nije drzao pusku na meni+ u videu se ne cuje tvoj glas + drzali ste me vise od 20 min postavicu pov ako bude trebalo.

john dyole

Player
Player
Nakon priznanja da je prodavao balaklave i pronadjenog ilegalnog oruzija pobegao je u stilu fast and furious. Ja mislim da ova osoba nije za ovaj grad, dugo vec pravi probleme.
Ne cujes se dok pricas na povu?

Racoon

Player
Player
Nijedan covek nije drzao pusku na meni+ u videu se ne cuje tvoj glas + drzali ste me vise od 20 min postavicu pov ako bude trebalo.
Ako ti mislis da je si ti roleplay igrac, ti stvarno nisi za ovaj server, uhapsen si, 3 coveka te vode da te pretresaju, ti glumis fast i furious

Miki

Player
Player
Ako ti mislis da je si ti roleplay igrac, ti stvarno nisi za ovaj server, uhapsen si, 3 coveka te vode da te pretresaju, ti glumis fast i furious
Ja ne glumim ja jesam:cool:

Miki

Player
Player
Ponavljam ni jedna puska nije na meni + fali zvuk.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Generalno Pravilo 6.17, Zabranjeno je koristiti OBS ili bilo koji "slican" softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni.
Radeon Relive ne snima svaki sloj igre, ne snima desktop. u ovome slucaju radeon relive je navedeni slican softver, slojevi igre se podrazumijevaju u zvuk igraca koji snima. postavio si zalbu sam na sebe baki. on fearrp nije uradio, ni jedna puska nije na njemu, biografiju nema a koliko ja vidim svaka puska je spustena na videoklipu.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
i vi meni zelite reci da vi niste koristili try komandu da bi pretrazili gepek, sramota od lspd-a. FailRP cisti.
FailRP - Neigranje svoje rp uloge, nepravilno koriscenje me/do/try/todo komandi

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
ne vidim razlog zasto on ovo nije smeo da radi, minimalno 2 puske treba da bude na njegovoj glavi kako on nebi smeo da otidje, ti ti tvoj kolega niste imali puske uopste u rukama, jedino je vas kolega "marco forcan" imao pusku koja nije bila uperena u njega, samo je kreno da puca.

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Dokaz je trimovan ili editovan(tvoj zvuk se ne cuje), takodje try komanda ovde nije bila potrebna sa obzirom da je sve gepeke dobrovoljno otvorio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom