By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne cujes se dok pricas na povu?Nakon priznanja da je prodavao balaklave i pronadjenog ilegalnog oruzija pobegao je u stilu fast and furious. Ja mislim da ova osoba nije za ovaj grad, dugo vec pravi probleme.
Ne radeon relive ne daje tu mogucnostNe cujes se dok pricas na povu?
Ako ti mislis da je si ti roleplay igrac, ti stvarno nisi za ovaj server, uhapsen si, 3 coveka te vode da te pretresaju, ti glumis fast i furiousNijedan covek nije drzao pusku na meni+ u videu se ne cuje tvoj glas + drzali ste me vise od 20 min postavicu pov ako bude trebalo.
Ja ne glumim ja jesamAko ti mislis da je si ti roleplay igrac, ti stvarno nisi za ovaj server, uhapsen si, 3 coveka te vode da te pretresaju, ti glumis fast i furious
Generalno Pravilo 6.17, Zabranjeno je koristiti OBS ili bilo koji "slican" softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni.Ako ti mislis da je si ti roleplay igrac, ti stvarno nisi za ovaj server, uhapsen si, 3 coveka te vode da te pretresaju, ti glumis fast i furious