Mislim da decko koristi hitbox + na kraju prima vise od 100dmg i ne umire ( 53 + 11 + 11 + 11 + 11 + 11 +11 )
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kod mene na povu se ne vidi pancir jbg..Bokic, dostavljam POV, video jos nije u HD rezoluciji jer sam ga sada uploado
bome imas bolest kad spominjes boga u losim stvarimaBokic, dostavljam POV, video jos nije u HD rezoluciji jer sam ga sada uploado
Vazi batobome imas bolest kad spominjes boga u losim stvarima
A sta nije legit na povu?E sad cekam admina samo da napise da je sve legit na pov-u... Samo jos to cekam..
A to sto dize sa puskom i uzima sa puskom hahahahaBokic, dostavljam POV, video jos nije u HD rezoluciji jer sam ga sada uploado
Boze obrisi ovo... OOC event jeA to sto dize sa puskom i uzima sa puskom hahahaha
U slucaju da nisi znao, a verujem da znas i vidis jer i da se ne razumes u cheat, ocigledno je da lik koristi triggerbot.. Pogledaj kako se trese samo crosshair kad opali metak, pogledaj taj rad ruku, to jest samog crosshaira.. Automatski prolazi kroz telo dok on samo trza mis... Ajde budimo realni... Niko ovde nije glup..A sta nije legit na povu?
Ne razumem se u citove,ova je sasvim najnormalniji pov sa nekog eventa moguc,kakvo trzanje spominjes ja ne znamU slucaju da nisi znao, a verujem da znas i vidis jer i da se ne razumes u cheat, ocigledno je da lik koristi triggerbot.. Pogledaj kako se trese samo crosshair kad opali metak, pogledaj taj rad ruku, to jest samog crosshaira.. Automatski prolazi kroz telo dok on samo trza mis... Ajde budimo realni... Niko ovde nije glup..
U slucaju da nisi znao, a verujem da znas i vidis jer i da se ne razumes u cheat, ocigledno je da lik koristi triggerbot.. Pogledaj kako se trese samo crosshair kad opali metak, pogledaj taj rad ruku, to jest samog crosshaira.. Automatski prolazi kroz telo dok on samo trza mis... Ajde budimo realni... Niko ovde nije glup..
Neka, nismo mi tu da se razumemo u to, neka admini pregledaju i odluce, ali veruj mi, ovo nije normalnoNe razumem se u citove,ova je sasvim najnormalniji pov sa nekog eventa moguc,kakvo trzanje spominjes ja ne znam
Fala bogu,ali normalan je pov,znaci ne kontam kakvo trzanje je u pitanju,evo gledam i dalje ne razumemNeka, nismo mi tu da se razumemo u to, neka admini pregledaju i odluce, ali veruj mi, ovo nije normalno
Veruj mi nema nista, znam coveka bolje nego samog sebe...U slucaju da nisi znao, a verujem da znas i vidis jer i da se ne razumes u cheat, ocigledno je da lik koristi triggerbot.. Pogledaj kako se trese samo crosshair kad opali metak, pogledaj taj rad ruku, to jest samog crosshaira.. Automatski prolazi kroz telo dok on samo trza mis... Ajde budimo realni... Niko ovde nije glup..
Neka, nismo mi tu da se razumemo u to, neka admini pregledaju i odluce, ali veruj mi, ovo nije normalno
Previse ljudi garantira, jer zna. Zbilja ispadas sitne duse zbog ega.
Nije ovo ego, videces i sam kraj raspleta a do tad uzivaj...Previse ljudi garantira, jer zna. Zbilja ispadas sitne duse zbog ega.