Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1015
Players nickname
Vajo Naudi
Suspect ID
32910
Date of violation
Sep 20, 2023
Time of violation
22:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TZTX0llGAZY&ab_channel=Vaaa

Vajo Masina

Player
Player
Mislim da decko koristi hitbox + na kraju prima vise od 100dmg i ne umire ( 53 + 11 + 11 + 11 + 11 + 11 +11 )

AkonFreeman

Player
Player
Bokic, dostavljam POV, video jos nije u HD rezoluciji jer sam ga sada uploado

Miljan Angel

From Serbia
Player
E sad cekam admina samo da napise da je sve legit na pov-u... Samo jos to cekam..

Miljan Angel

From Serbia
Player
A sta nije legit na povu?
U slucaju da nisi znao, a verujem da znas i vidis jer i da se ne razumes u cheat, ocigledno je da lik koristi triggerbot.. Pogledaj kako se trese samo crosshair kad opali metak, pogledaj taj rad ruku, to jest samog crosshaira.. Automatski prolazi kroz telo dok on samo trza mis... Ajde budimo realni... Niko ovde nije glup..

nemanjamacher

Player
Player
U slucaju da nisi znao, a verujem da znas i vidis jer i da se ne razumes u cheat, ocigledno je da lik koristi triggerbot.. Pogledaj kako se trese samo crosshair kad opali metak, pogledaj taj rad ruku, to jest samog crosshaira.. Automatski prolazi kroz telo dok on samo trza mis... Ajde budimo realni... Niko ovde nije glup..
Ne razumem se u citove,ova je sasvim najnormalniji pov sa nekog eventa moguc,kakvo trzanje spominjes ja ne znam

Mudan

Player
Player

decko se dobro puca samo, prihvati da te otreso i to je to

Denis Miic

Player
Player
Veruj mi nema nista, znam coveka bolje nego samog sebe...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom