Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34609,16498
Players nickname
Pinki panich sergej kese
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Sep 21, 2023
Time
20
Proofs
X

rokicar44

Player
Player
Pre svega poštovanje Id 34609 i id 16498 su dobili kaznu za 1.4 iskren da budem nemam ništa protiv admina,ali ću ja da objasnim sto se tiče akauntova.Bilo je mnogo žalbi na Id i svaki odgovor je bio da je igrač detaljno proverem i da je čist i stavljena je još jedna nakon ne znam 7 dana i dobio sam ban ne razumijem?Id 34609 je na jednoj IP adresi i ima svoj rockstar i svoj Epic games sto je 34609 main akaunt na tom epicu.Imam brata koji igra na drugom kompu i njemu je main 16498 i ima svoj rockstar i Epic games sada za IP adresu ne znam jer su na LAN kablove spojeni te je možda i ista za ove ostale akutne ne znam ni sta je bilo ako bi se moglo to srediti da samo main akauntovi dobiju unban bilo bi top tacnije main 34609 i main 16498.Ne znam vise sta da kažem osim ovoga iz razloga sto ne znam ni ja mnogo oko toga znam samo da vjr imam vise akuntova ali eto kajem se i nadam se unbanom i voleo bi da se požuri jer na akuntu imam 5 za 5 koje traje 100 dana a ne 400.Zao mi je para na koje ću Morat pristati da mi se brišu jer nisu MALE to pare koje su na akauntu pogotovo 34609.Voleo sa se ubrza proces i da main dobije unban jer mi se zuri a vi mi postavite pitanja za dalje rado ću odgovoriti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom