Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47570
Players nickname
Andrejkoda Federovski
Suspect ID
42673
Date of violation
Sep 21, 2023
Time of violation
19:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WCqIzzRchnc

Andrejko Kostadinovski

Participant
Leader of unofficial org
Sve se vidu u POV lik mi je rekao da ga odvezem da ugasi radio i ja ga odvezao i on pukao F1 ili samo izasao pri hapsenje namerno sam upalo snimanje jel je ranije isto trazio da ga odvezem da skine masku i odvezao ga ja i on je skinuo masku ali nakon drugok puta lik se hteo napraviti pametan pa sam imao neki osecaj pa zato sam i krenuo snimati znam da je video kratak ali dovojan da se pokupe dokazi i sve ostalo ja se nadam.Hvala vam

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji dostavite malo duzi POV
  • Čeka se odgovor ID-a 47570. Ima 12 sati da odgovori.

Andrejko Kostadinovski

Participant
Leader of unofficial org
Nemam duzi POV jel kao sto sam rekao covek je trazio da ga odvezem i "da ugasi radio da bi me cuo" a pretoga je trazio da ga odvezem da skine masku znaci bio mi je sumjiv i zato sam da drugom putu resio da snimam,neznam sta nije jasno doveo sam coveka da ga hapsim i covek je uradio CL dok nije vezan nije slucajno jel je on meni trazio da ga odvezem da mu je puklo onda ne bi trazio da ga odvezem znam malo mi je kasnije upalilo snimanje ali cujese gde ja kazem vadim lisice vezujem lice i on otisao F1, u svakom slucaju lice je krivo jel se vidi da je odvezan i da sam ja hteo da ga vezem ali lice je odradio CL.Jeste da je kratak video ali je dovojan dokaz da dobije kaznu koju zasluzuje.Nadam se da ce lice dobiti kaznu koju zasluzuje.Hvala vam na citanju sve najboje.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza + POV Nije dostavljen !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom