Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10718
Players nickname
Joohn Scaletta
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Sep 22, 2023
Time
11:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/489680/

John Scalleta

Player
Player
Poštovanje,
na prethodnu žalbu ( Rejected - GP 1.1 | Aldin Verstappen ) sam dobio odgovor "Ovaj nalog je dijeljen vise puta".
Ne slažem se s vašim zaključkom jer taj nalog NIJE dijeljen.
Kao što sam rekao i u komentarima te žalbe da sam JA MIJENJAO internet više puta se spajao na telefon / 2 kućni internet kako bi mogao UPDATE-ovati RAGE-mp i normalno igrati jer mi se mom internetu kući nisu učitavale stvari u inventori min 10 sec što znači da je prespor i da moram promijeniti na svoj internet od telefona.
Ne znam na koji način vi provjeravate ulaz drugih na moj nalog (to je vaša stvar), ali ovaj nalog ponavljam NIJE DIJELJEN , pa znam šta pričam...
Jel trebam slikati DW i UP speed neta kuci pa da Vam bude jasno o čemu se radi? Zašto mi dajete permu bez razloga valjda ja kao vlasnik znam da nisam nikome dao nalog???
Da budem perma banovan iz razloga jer sam JA mijenjo svoj internet kako bi JA lakše igrao, pa jeste vi normalni, gdje toga ima da Admini permuju igrače jer promijene internet? Jesam trebao napisati ti u DM na disc svaki 2 3 dan kad mijenjam internet? Gdje toga ima?
Razmotrite još jednom situaciju jer ako ću bit permovan bez razloga onda stvarno nemam riječi...

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Nalog jeste dijeljen i mozete dobiti unban samo uz money wipe. Ovaj ban nema nikakve veze sa promjenom vaseg sociala koji ste javili niti sa vasim promjena interneta.

Mujo Simba

Zapravo zalba odbijena zbog vrijedjanja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom