Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

John Frantelli

Babo
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Aldin
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-16 h
5. Vaš Diskord: kan6754
6. Vaše Ingame ime: Aldin Hernandez

Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
- Smatram da imam iskustva u vodjenju i organiziranju ljudi, posto od pocetka svog boravka na serveru roleplay-am u razlicitim organizacijama gde sam se nalazio u vodecim pozicijama. Tu sam ucio biti odgovoran, pravedan, korektan kao i svestan svojih posledica.
- Igrac sam koji postuje sva pravila i pridrzava se propisa. Mogu reci za sebe da sam dosta objektivan i pristupacan, a svaku svoju gresku nastojim ispraviti. Uvek sam otvoren za predloge pa bi tako kao lider sve stvari vezane za organizaciju radio u dogovoru sa svojom HC, a ne na svoju ruku.
- Razlog iz kojeg sam se odlucio za Marabuntu je jednostavan. Vecinu svog roleplay-a u bandma sam provodio u Bloodsima i Ballasima pa sam se odlucio opredeliti za nesto novo. Milsim da je Marabunta zbog svog polozaja dosta mirnija banda od ostalih i ima dosta prostora za poboljsanje samog roleplay-a unutar organizacije.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Za pocetak bih organizirao rankove na nacin da svaki rank zna koja mu je duznost i kome je odgovoran. Smatram da u bandi nije bitan broj vec kvalitet ljudi koji se nalazi u njoj, zato bi doista obracao pozornost na ljude koji se primaju u organizaciju.
Nastojao bih da uvedem sto vise akcija vezanih za bandu kako bi ljudima bilo sto zanimljivije, radio bih IC dogadjaje kao sto su pljacka ammo i money run-a, vise talackih situacija, napad na state object, zajednicka pljackanja na autoputu...
Pokusao bih povecati roleplay na samim talackim situacijama jer mislim da se roleplay ne treba svoditi na davanju para i slobodnog prolaza.
Rankovi bi bili, kao sto sam vec gore naveo, organizirani na grupe gde bi svaka grupa imala svog nadredjenog. Svaka neposlustonst viseg cina ce biti kaznjivana.

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno.

Aplikacija napisana u nepravilnom formatu. Naslov: Lider za XXXX | IC Ime

Status
Not open for further replies.
Top Bottom