informacije
1. Vaše ime u RL: Djordje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h-10h
5. Vaš Diskord: djoksen
6. Vaše Ingame ime: Djoksen Onyx
7. Vaš ID: 40563
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Smatram da sam dovoljno sposoban da vodim organizaciju pogotovo bandu zbog iskustva i poznavanja pravila
Imam dosta ljudi koju su spremni uc u organizaciju i pravit nikad bolji roleplay
Jako dobro poznajem geto i spreman sam biti lider bande koja se tamo nalazi
Mislim da bi mogao dovedem organizaciju do veceg ranga sto je do sada i potrudio bi se da sto vise RP-aom i ne tolerisemo OC stvari
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Kaznjivao bih one koji krse pravila ali bi im takodje objasnio gde su pogresili i sta da urade kako bi se poboljsali i kako ne bi doslo do ponovnog
Izdavao bih neke novčane nagrade najboljim članovima bande i onim koji se najviše trude jer mi je aktivnost na drugom mjestu jer razumijem da neki ljudi poput mene imaju dosta OOC obaveza no također će biti nagrada za aktivne članove.
Svake nedelje bi sazivao sastanak kako bi popricao sa svojim clanovima i ako oni imaju predloge kako poboljsati organizaciju
Cesce bi pravio talacke , 24/7 , FZ Raid , Gun Store
MG bi bio smanjen
Zahtevao bi 7 godina u gradu
Napravio bi Grafit Team kako bi sve više ljudi koristilu tu opciju i tako pobaljšali RP.
Rankovi :
1. Suspended
2. Newbie
3. Loyal member
4. Baby Femilies
5. Baby grove
6. Grafiter
7. Grafit team leader
8. Gheto Commander
9. Capo
10. Turfer
11.O.G
12.Co-Lider
13.Lider
1. Vaše ime u RL: Djordje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h-10h
5. Vaš Diskord: djoksen
6. Vaše Ingame ime: Djoksen Onyx
7. Vaš ID: 40563
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Smatram da sam dovoljno sposoban da vodim organizaciju pogotovo bandu zbog iskustva i poznavanja pravila
Imam dosta ljudi koju su spremni uc u organizaciju i pravit nikad bolji roleplay
Jako dobro poznajem geto i spreman sam biti lider bande koja se tamo nalazi
Mislim da bi mogao dovedem organizaciju do veceg ranga sto je do sada i potrudio bi se da sto vise RP-aom i ne tolerisemo OC stvari
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Kaznjivao bih one koji krse pravila ali bi im takodje objasnio gde su pogresili i sta da urade kako bi se poboljsali i kako ne bi doslo do ponovnog
Izdavao bih neke novčane nagrade najboljim članovima bande i onim koji se najviše trude jer mi je aktivnost na drugom mjestu jer razumijem da neki ljudi poput mene imaju dosta OOC obaveza no također će biti nagrada za aktivne članove.
Svake nedelje bi sazivao sastanak kako bi popricao sa svojim clanovima i ako oni imaju predloge kako poboljsati organizaciju
Cesce bi pravio talacke , 24/7 , FZ Raid , Gun Store
MG bi bio smanjen
Zahtevao bi 7 godina u gradu
Napravio bi Grafit Team kako bi sve više ljudi koristilu tu opciju i tako pobaljšali RP.
Rankovi :
1. Suspended
2. Newbie
3. Loyal member
4. Baby Femilies
5. Baby grove
6. Grafiter
7. Grafit team leader
8. Gheto Commander
9. Capo
10. Turfer
11.O.G