Pre svega poštovanje Id 34609 i id 16498 su dobili kaznu za 1.4 iskren da budem nemam ništa protiv admina,ali ću ja da objasnim sto se tiče akauntova.Bilo je mnogo žalbi na Id i svaki odgovor je bio da je igrač detaljno proverem i da je čist i stavljena je još jedna nakon ne znam 7 dana i dobio sam ban ne razumijem?Id 34609 je na jednoj IP adresi i ima svoj rockstar i svoj Epic games sto je 34609 main akaunt na tom epicu.Imam brata koji igra na drugom kompu i njemu je main 16498 i ima svoj rockstar i Epic games sada za IP adresu ne znam jer su na LAN kablove spojeni te je možda i ista za ove ostale akutne ne znam ni sta je bilo ako bi se moglo to srediti da samo main akauntovi dobiju unban bilo bi top tacnije main 34609 i main 16498.Ne znam vise sta da kažem osim ovoga iz razloga sto ne znam ni ja mnogo oko toga znam samo da vjr imam vise akuntova ali eto kajem se i nadam se unbanom i voleo bi da se požuri jer na akuntu imam 5 za 5 koje traje 100 dana a ne 400.Zao mi je para na koje ću Morat pristati da mi se brišu jer nisu MALE to pare koje su na akauntu pogotovo 34609.Voleo sa se ubrza proces i da main dobije unban jer mi se zuri a vi mi postavite pitanja za dalje rado ću odgovoriti.