1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2h do 7h
5. Vaš Diskord:_milovanovici
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Cash
7. Vaš ID: 8469
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1Kada sam došao u grad, moja prva banda je bila Marabunta Grande, dobio sam previše iskustva iz ove bande i volim ovu bandu iz ovog specifičnog razloga.
2.2Imam čistu maštu i predviđanje za budućnost Marabunta Grande i strast da oživim tu maštovitost i pronicljivost.
2.3Duboko sam posvećen ispunjenju i rastu Marabunta Grande i verujem da je snažno vođstvo ključno za postizanje naših zajedničkih ciljeva.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Priznati trenutne izazove sa kojima se Marabunta suočava i biti spreman da sarađujem sa drugim bandama radi snage.
Obećavam da ću održavati visok nivo aktivnosti bande dok sam na čelu.
Kada nisam dostupni u gradu, uveriću se da su moji zamenici sposobni da efikasno vode aktivnosti.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2h do 7h
5. Vaš Diskord:_milovanovici
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Cash
7. Vaš ID: 8469
Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1Kada sam došao u grad, moja prva banda je bila Marabunta Grande, dobio sam previše iskustva iz ove bande i volim ovu bandu iz ovog specifičnog razloga.
2.2Imam čistu maštu i predviđanje za budućnost Marabunta Grande i strast da oživim tu maštovitost i pronicljivost.
2.3Duboko sam posvećen ispunjenju i rastu Marabunta Grande i verujem da je snažno vođstvo ključno za postizanje naših zajedničkih ciljeva.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Priznati trenutne izazove sa kojima se Marabunta suočava i biti spreman da sarađujem sa drugim bandama radi snage.
Obećavam da ću održavati visok nivo aktivnosti bande dok sam na čelu.
Kada nisam dostupni u gradu, uveriću se da su moji zamenici sposobni da efikasno vode aktivnosti.