1. Vaše ime IRL: Antonio
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame mogu biti od 10 ujutro do 00 navecer
5. Prosjecna aktivnost po danu nisam dugo bio na serveru, ali sam operirao kljucnu kost i ukoliko bi se mogao vratiti u admine bio bih 8+ sati online. jer mi je 6 mj rehabilitacija od operacije kljucne kosti.
6. Vaš Discord: apajke
7. Vaše ingame ime: Ante Djukela
8. Vaš ID: 6901
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Statea to sam i bio i dobro mi ide + bio sam media
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin: jer se zelim vratiti na server pomagati novim igracima koji ne znaju sta rade i da poboljsam roleplay
2. Koje su vaše prednosti: bio sam admin prije
3. Koje su vaše najveće slabosti: nema ih
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) : Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku: trenutno sam kako sam rekao operirao kljucnu kost jer sam pao sa motora i htio bi da se posvetim serveru i pomoci koliko mogu u sljedecih 6+ mjeseci te nema nikakvih problema da budem aktivan
Mollim vas za ponovnu sansu da se dokazem administraciji
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame mogu biti od 10 ujutro do 00 navecer
5. Prosjecna aktivnost po danu nisam dugo bio na serveru, ali sam operirao kljucnu kost i ukoliko bi se mogao vratiti u admine bio bih 8+ sati online. jer mi je 6 mj rehabilitacija od operacije kljucne kosti.
6. Vaš Discord: apajke
7. Vaše ingame ime: Ante Djukela
8. Vaš ID: 6901
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Statea to sam i bio i dobro mi ide + bio sam media
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin: jer se zelim vratiti na server pomagati novim igracima koji ne znaju sta rade i da poboljsam roleplay
2. Koje su vaše prednosti: bio sam admin prije
3. Koje su vaše najveće slabosti: nema ih
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) : Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku: trenutno sam kako sam rekao operirao kljucnu kost jer sam pao sa motora i htio bi da se posvetim serveru i pomoci koliko mogu u sljedecih 6+ mjeseci te nema nikakvih problema da budem aktivan
Mollim vas za ponovnu sansu da se dokazem administraciji