1. Vaše ime IRL : Josip
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : gmt +1
4. Prosjek online po danu : 6-8
5. Vaš Discord : jozza3258
6. Vaše ingame ime : Jole Miyake
7. Vaš ID : 34054
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : gmt +1
4. Prosjek online po danu : 6-8
5. Vaš Discord : jozza3258
6. Vaše ingame ime : Jole Miyake
7. Vaš ID : 34054
- Dodatne Informacije
- Lider za: Marabunta Grande
- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3.Od dana kada sam se pridruzio serveru uvek sam zeleo da vodim gang, i uvek sam zeleo da pokazem svoje sposobnosti kao lider, kao najorganizovanija banda, a takodje zelim da igraci uzivaju u igranju.
4.Imam veliko iskustvo kao vođa to jest zamenik zato jer sam co-leader u familiji, svako ce imati svoju ulogu u ovoj organizaciji i bicemo tako organizovani da nece biti apsolutno nikakve zabune medju clanovima.Imam velike planove za ovu organizaciju.Zelim da novim clanovima bande pruzim pravo kriminalno iskustvo u okviru pravila, a da ih ne krsim, i ponovo aktiviram The Families bandu kako bih aktivirao i ostale poslove u drzavnim organizacijama.
5.Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u liderstvu. Takođe stekao sam dosta iskustva igrajuci na ovom projektu. Aktivno igram Grand RP vec godinu dana na RS-u , bio sam high command u skoro svakoj organizaciji.
- 1.Suspenzija
- 2.Youngster
- 3.Narco
- 4.Warrior
- 5.Hustler
- 6.Grafiter
- 7.Grafiti tim lider
- 8.O.G
- 9.Turfer
- 10.Ghetto sticalica
- 11. HQ Commander
- 12.Zamenik