Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban Appeal G.P 1.8 I Abraham Elkhabib

Status
Not open for further replies.
Your ID
18425
Players nickname
Filip Obaama
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 7, 2023
Time
22:00
Proofs
.

Sakaremoni

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo. 7.6.2023 sam banovan za generalno pravilo 1.8 . Znam da sam pogrijesio i zao mi je radi toga. Na projektu nisam igrao vec 3 mjeseca i 14 dana volio bih se vratiti na projekat i nastaviti se zabavljat sa prijateljima. Priznajem svoju krivicu i kaznu koju sam dobio i zao mi je radi toga. Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje zalbe.
Filip Obaama.
Hvala jos jednom!

Sakaremoni

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo. 7.6.2023 sam banovan za generalno pravilo 1.8 . Znam da sam pogrijesio i zao mi je radi toga. Na projektu nisam igrao vec 3 mjeseca i 14 dana volio bih se vratiti na projekat i nastaviti se zabavljat sa prijateljima. Priznajem svoju krivicu i kaznu koju sam dobio i zao mi je radi toga. Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje zalbe.
Filip Obaama.
Hvala jos jednom!

Sakaremoni

Player
Player
Filip Obaama.
Hvala jos jednom!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom