Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Vioglavin

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Petar Vioglavin

2. Vaše godine: 23

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Prosjek online po danu: 4-7h

5. Vaš Discord: vioglaviin

6. Vaše ingame ime: Petar Vioglavin

7. Vaš ID: 42990

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične: organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Od pocetka na ovom projektu sam uvek pratio i ucio i u svakoj organizaciji u kojoj sam bio. Napravio sam sebi put u HC zbog svog iskustva u roleplayu, aktivnosti, zrelosti, odgovornosti prema zadatim zadacima i smirenosti u kriticnim situacijama. Timski sam igrac i posedujem sve vrline koja jedan vodja treba da ima. Imam iskustva u vodjenju i organizovanju. Zelja mi je da to znanje pretvorim u delo i pruzim drugaciji pristup ovoj ogranizaciji a samim tim da organizacija ima drugaciji pristup gradu.

-Od akcija kao sto su pljacke prodavnice i talacke koje su da kazem obavezne za aktivnost pravio bih i akcije unutar same organizacije kao sto su box mec, trke, vodjenje (na odredjenim eventima ili akcijama) da pojedinci imaju priliku da se istaknu, pokazu sta znaju i budu nagradjeni za to sto je retko bio slucaj do sada.

-Potrudio bih se da uvedem novi koncept kriminalnih organizacija, gde umesto konstantog otimanja za oruzje i narkotike pokusao bi da podstaknem ostale vodje kriminalnih organizacija na lepu saradnju te shodno s’tim bih pridoneo podizanjem roleplaya u krime sektoru ovog projekta.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Poboljsanje roleplaya
Kroz svoje iskustvo u crime organizacijama primetio sam da se akcent vise svodi na pucanje i toksicnost te se slabo gleda na roleplay, te shodno sa tim bi ucio svoje clanove pravila ghetta i generalna pravila kojima bi se morali pridrzavati, te pri svakoj otmici, pljacki, ubistvu napravili bolju simulaciju stvarnosti.

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno.

Aplikacija napisana u nepravilnom formatu. Naslov: Lider za XXXX | IC Ime

Status
Not open for further replies.
Top Bottom