Decko me ubija zbog razloga sto sam ga izbacio iz familije sa razlogom sto krade panele od svoje familije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!id 23533 CDPregled zalbe u toku
28794 ga dize dok ga ovaj bije gde tu ima logike admineid 23533 CD
23553 fear rp ide sakama na pusku28794 ga dize dok ga ovaj bije gde tu ima logike admine
gde ti u videu vidis da 28794 drzi pusku ja ne vidim23553 fear rp ide sakama na pusku
DECKO ONO MALO MALOUMAN HAHAH DOSTAVI DUZI POVgde ti u videu vidis da 28794 drzi pusku ja ne vidim
34243 drzi pusku i ovaj ga udara sakama pred kraj videagde ti u videu vidis da 28794 drzi pusku ja ne vidim
lice on drzi pusku ali nista ne prica ne broji nista samo drzi pusku mogu i ja da drzim samo34243 drzi pusku i ovaj ga udara sakama pred kraj videa
i cilja a ovaj nema straha za zivot i udara ga i ako lik drzi pusku i nikad ne zna kad ce puknutlice on drzi pusku ali nista ne prica ne broji nista samo drzi pusku mogu i ja da drzim samo
nek postavi duzi POV gdje se vidi da je mene ubijo ja sam ID 33810Pregled zalbe u toku