Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Rust Cashh

Rejected
Status
Not open for further replies.

Rust Cashh

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL - Luka
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GTM + 1
4. Prosječna aktivnost na dan - 6/8h
5. Vaš Diskord - Rust#4264
6. Vaše Ingame ime - Rust Cashh
7. Vaš ID - 23121

Dodatne Informacije

1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Prvi razlog zašto želim da budem vođa Marabunte je zato što osećam da bih mogao da donesem dobre rp scene i pomognem Marabunta grande da raste. Osećam da bih to mogao da uradim, a istovremeno se pobrinem da se svi zabavljaju i poštuju pravila.
Drugo, želim da budem vođa Marabunta grande jer želim da im pomognem da postanu najjača banda. Imam prethodno iskustvo u bandi u vagosima[Co-Leader].
Takođe sam bio u bandama Marabunta, Balas.

Treći i poslednji razlog zbog kojeg bih želeo da budem vođa je da mogu da pokažem svoje veštine i pomognem bandi, a istovremeno se pobrinem da se svi zabavljamo i da svi poštuju pravila.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje igre je da se više napada na FZ, pljačke prodavnica itd. Osećam se kao da druge bande ne provode dovoljno vremena radeći takve događaje ili ne moraju nužno da dovedu dovoljan broj. Ako bih dobio priliku da postanem lider, nekoliko stvari koje bih primenio su dodatni bonusi kada prisustvujem događajima, kao i snažno vođstvo.
Cenim što ste odvojili vreme da ovo pročitate!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom