Mislim da je ne moguce da covek dobije 202 dmg a da nije mrtav
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 danaod kad se na fam reidu treba pokazivati pov
molim da mi top odgovori tefo kosturic
Niko nije rekao da ima cheatbrate lik ako ima cheat ubi me ja ga fullchat u areni a mozete i vi sami da to uradite
Nego sto si me okacio ne razumijem ubili smo vas na fer nacin logicno da cemo vas ubiti vas 2 nas 5 samo sam ja umro na cijelom raidu i to kad smo tebe ubili kontasNiko nije rekao da ima cheat
Kako ne razumijem ja nisam nikoga ubio,ovaj igrac nije stavio cijeli POV imaju logovi, ako treba pc checkajte me i mogu vam prilozit dokaz da nemam prostora na pc zbog toliko POVOVA i ostali igrica i takodje ja nemam u fam pola permisija neka vam lider ili neko od igraca ko je ubio ovu dvojicu posalje POV Pa Ce te me vidjeti da jedem meso na krovuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 46962
Imate rok 20 sati
Kako mislis da pov nije ceo.Dovoljno je dokaza prilozeno za to tvoje hilanje medkitomKako ne razumijem ja nisam nikoga ubio,ovaj igrac nije stavio cijeli POV imaju logovi, ako treba pc checkajte me i mogu vam prilozit dokaz da nemam prostora na pc zbog toliko POVOVA i ostali igrica i takodje ja nemam u fam pola permisija neka vam lider ili neko od igraca ko je ubio ovu dvojicu posalje POV Pa Ce te me vidjeti da jedem meso na krovu
Pa dobro si to zapazioA kako se ovaj popeo na krov tokom raida to ce ostati misterija...