Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36385
Players nickname
xxxx
Suspect ID
46962
Date of violation
Sep 24, 2023
Time of violation
16 52
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=RrNShvd-rdw

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 46962
Imate rok 20 sati​

Mr.Teslica

Player
Player
Nemojte me molim vas kazniti ne razumijem idalje vas je 2 nas je 5 evo ako treba dostavice ostali POV ja stvarno znaci imam screen shot gdje kada imam puno POVOVA U disku da nemogu nista instalirati stvarno se izvinjavam ja mislim da ne znaci ovoj bogatoj porodocii nista 150k evo ako treba ja cu dati 150 k i sve puske ako treba

Nick Santoro

Player
Player
od kad se na fam reidu treba pokazivati pov
molim da mi top odgovori tefo kosturic
1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana
Trebas imat POV sa svakog OOC eventa uključuju'i i fam raid

Mr.Teslica

Player
Player
Nisi postavio cijeli POV na kraju ovog POVA si me pucao a ostatak POVA si me ubio a ovaj moj clan je tebe ubio trazi ti i ovaj tvoj POV od ovih sto su te ubili a ne od mene ja nikoga nisam ubio

Mr.Teslica

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 46962
Imate rok 20 sati​
Kako ne razumijem ja nisam nikoga ubio,ovaj igrac nije stavio cijeli POV imaju logovi, ako treba pc checkajte me i mogu vam prilozit dokaz da nemam prostora na pc zbog toliko POVOVA i ostali igrica i takodje ja nemam u fam pola permisija neka vam lider ili neko od igraca ko je ubio ovu dvojicu posalje POV Pa Ce te me vidjeti da jedem meso na krovu

Mare Santoro

Veteran
Player
Kako ne razumijem ja nisam nikoga ubio,ovaj igrac nije stavio cijeli POV imaju logovi, ako treba pc checkajte me i mogu vam prilozit dokaz da nemam prostora na pc zbog toliko POVOVA i ostali igrica i takodje ja nemam u fam pola permisija neka vam lider ili neko od igraca ko je ubio ovu dvojicu posalje POV Pa Ce te me vidjeti da jedem meso na krovu
Kako mislis da pov nije ceo.Dovoljno je dokaza prilozeno za to tvoje hilanje medkitom

Mr.Teslica

Player
Player
Mare evo mogu ti pokazati ako zelis vrlo lagano nam treba malo vremena ali nije nikakav abuse mogu vam pokazati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom