Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Prijava za lidera Marabunta Grande I Petar Vioglavin

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Vioglavin

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Petar Vioglavin

2. Vaše godine: 23

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Prosjek online po danu: 4-7h

5. Vaš Discord: vioglaviin

6. Vaše ingame ime: Petar Vioglavin

7. Vaš ID: 42990

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične: organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Od pocetka na ovom projektu sam uvek pratio i ucio i u svakoj organizaciji u kojoj sam bio. Napravio sam sebi put u HC zbog svog iskustva u roleplayu, aktivnosti, zrelosti, odgovornosti prema zadatim zadacima i smirenosti u kriticnim situacijama. Timski sam igrac i posedujem sve vrline koja jedan vodja treba da ima. Imam iskustva u vodjenju i organizovanju. Zelja mi je da to znanje pretvorim u delo i pruzim drugaciji pristup ovoj ogranizaciji a samim tim da organizacija ima drugaciji pristup gradu.

-Od akcija kao sto su pljacke prodavnice i talacke koje su da kazem obavezne za aktivnost pravio bih i akcije unutar same organizacije kao sto su box mec, trke, vodjenje (na odredjenim eventima ili akcijama) da pojedinci imaju priliku da se istaknu, pokazu sta znaju i budu nagradjeni za to sto je retko bio slucaj do sada.

-Potrudio bih se da uvedem novi koncept kriminalnih organizacija, gde umesto konstantog otimanja za oruzje i narkotike pokusao bi da podstaknem ostale vodje kriminalnih organizacija na lepu saradnju te shodno s’tim bih pridoneo podizanjem roleplaya u krime sektoru ovog projekta.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Poboljsanje roleplaya

Kroz svoje iskustvo u crime organizacijama primetio sam da se akcent vise svodi na pucanje i toksicnost te se slabo gleda na roleplay, te shodno sa tim bi ucio svoje clanove pravila ghetta i generalna pravila kojima bi se morali pridrzavati, te pri svakoj otmici, pljacki, ubistvu napravili bolju simulaciju stvarnosti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom