1. Vaše ime IRL: Matej
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 00:00 bude par pauzi od pola sata.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5h do 8h
6. Vaš Discord: jezo99
7. Vaše ingame ime: Jezo Hibrid
8. Vaš ID: 42600
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? E ovako ja bih želio da postanem admin zato jer mislim da imam dovoljno strpljivosti i vremena za admina što mislim da bi jako pomoglo ovom serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Prednosti su strpljenje i brzina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Ponekad se znam jedino dosta naživcirati
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis tako da da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Jedino možda malo škola ali ne baš toliko.
Hvala na razmatranju, Jezo
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 00:00 bude par pauzi od pola sata.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5h do 8h
6. Vaš Discord: jezo99
7. Vaše ingame ime: Jezo Hibrid
8. Vaš ID: 42600
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? E ovako ja bih želio da postanem admin zato jer mislim da imam dovoljno strpljivosti i vremena za admina što mislim da bi jako pomoglo ovom serveru.
2. Koje su vaše prednosti? Prednosti su strpljenje i brzina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Ponekad se znam jedino dosta naživcirati
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis tako da da.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Jedino možda malo škola ali ne baš toliko.
Hvala na razmatranju, Jezo