Pozdrav postovana Administracijo, 10.09 sam dobio Ban zbog P.D 1.7 od Tefo Koturic sto mislim da je losa donesena odluka od strane Tefo Koturica
Wolfy Reyli me je 04.09 prijavio za Possible Cheat | 0000 . Vreme desavanja 04.09 - 10:15 je bila Bitka kod LukeNakon Bitke kod Luke mislio sam da ce mi prijavit posto sam ga ubio i nakon Bitke kod Luke proverio sam Forum i vidim da me je prijavio za Possible Cheat | 0000
Dok sam ja uploadao video na Youtube Admin Daniel Alcaponee je stavio Pregled Zalbe u Toku. i nakon pregleda dokaza, Trenutno nije mogao da zakljuci zalbu i trazio je moj POV
cim mi se video Uploadao na YT ja sam dostavio POV koji se vidi da nisam citer. Ocekivao sam odgovor od Admina Daniel Alcaponee ali odgovor nije dosao i tako je proslo par dana
i onda je 09.09 Tefo Koturic se ukljucio u Zalbu i Nakon pregleda dokaza trenutno nije mogo zakljuciti i zatrazio je POV od kompletnog Eventa a pravilo
P.D 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana. Trazio je POV star 5 Dana a samo pravilo kaze da ga moramo odrzati ga 48 sati a proslo je 5 dana , cekalo se dugo da se neko prikljuci za zalbu Possible Cheat .
Otkad sam na ovom projektu oduvek sam postovao pravila grada i nikad nisam bio zatvoren u Demorgan ili nesta samo 1 Utisan sto nisam znao za to pravilo i zelio bih da dobijem Unban da mogu nastaviti igrat sto pre da mi Kancelarija ne propadne , Pritom sam pridoneo financijski ovom projektu , Nadam se da ce te ovo lepo protumaciti
Lep pozdrav od Dragan Bajun.