Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46114
Players nickname
Ognjen Alcaponiix
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Sep 24, 2023
Time
00:00
Proofs
xxxx

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Postovana administracijo ako citate ovo molim procitajte do kraja pa onda odlucite.Uglvanom nedavno sam dobio ban za GP 1.4 priznajem svoju krivicu na ime ja sam pre godinu i nesto dana poceo da igram na ovom projektu kada sam imao dva naloga 27k id i 28k id nakon nekog vremena izgubio sam volju za Roleplayom i prestao da igram zbog toksicnih igraca.Nakon godinu dana opet sam dobio zelju za roleplayom gde sam napravio treci nalog pod Id-em 46114 i taj nalog sam smatrao kao main i na njemu sam igrao dok nisam dobio ban i idalje ga smatram kao main.I ako nema lokige da mi je 46k id nalog main a ne 27k id ili 28k id molim vas da mi date jos jednu sansu na nalogu pod Id-em 46114 posto je za mene to moj main a ne ovi ostali.Nadam se da ste me razulemi postovana administracijo i nadam se da cemo se opet videti na ovom divnom Projektu od Servera.Ugodan ostatak dana vam zeli vas Ognjen Alcaponiix

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Da naglasim posto sam zaboravio da napisem uglavnom kada sam pravio treci nalog ja sam zaboravio da imam ona dva.Hvala na razumevanju vas Ognjen Alcaponiix

Status
Not open for further replies.
Top Bottom