Ovako sumanj da je prebacila osoba Gun Store pred ban (PC Check) da se provere datum i dan bana da li su slicni i i cena za kojuje Gan Store prodat da se proveri do detalja hvala vam.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bumbi, preporucio bih ti da se drzis black marketa, jer za ostalo nisi sposoban, da se samo prisetim onog tvog cheata danas u areni ?Ovako sumanj da je prebacila osoba Gun Store pred ban (PC Check) da se provere datum i dan bana da li su slicni i i cena za kojuje Gan Store prodat da se proveri do detalja hvala vam.
cuti dok si bio banan za g.p 4.1 imao si 10 acc da ti ne pukne drug labOvako sumanj da je prebacila osoba Gun Store pred ban (PC Check) da se provere datum i dan bana da li su slicni i i cena za kojuje Gan Store prodat da se proveri do detalja hvala vam.
Kako je neko mogao da zna da će pasti pc check zbog navedenih stvari, a ban evading je koliko znam je to da uradis namerno kada znas da ćeš dobiti ban pa da sacuvas stvari.Ovako sumanj da je prebacila osoba Gun Store pred ban (PC Check) da se provere datum i dan bana da li su slicni i i cena za kojuje Gan Store prodat da se proveri do detalja hvala vam.
Pa mogao je da zna jer je znao da to imaKako je neko mogao da zna da će pasti pc check zbog navedenih stvari, a ban evading je koliko znam je to da uradis namerno kada znas da ćeš dobiti ban pa da sacuvas stvari.
i da je cheatovo (nije jer nije debil) nije baba Vanga da predvidi i ubode prstom u kalendar i kaze e tad ce me pc checkaju. Ako je ocekivo pc check i zna da se pc check za neke sitnice padne (searchovanje,possible illegal redux,dc server) mogo je da prebaciPa mogao je da zna jer je znao da to ima
ne on se ponado ev ide gunshop na aukciju sace biti moj,i da sisa kurac drugimaKako je neko mogao da zna da će pasti pc check zbog navedenih stvari, a ban evading je koliko znam je to da uradis namerno kada znas da ćeš dobiti ban pa da sacuvas stvari.
Ne gubi sei da je cheatovo (nije jer nije debil) nije baba Vanga da predvidi i ubode prstom u kalendar i kaze e tad ce me pc checkaju. Ako je ocekivo pc check i zna da se pc check za neke sitnice padne (searchovanje,possible illegal redux,dc server) mogo je da prebaci
Idi ori kukuruze celaviNe gubi se
Jel si samo ljubomoran sto nemas rukice?Pa mogao je da zna jer je znao da to ima
cipri vidis sta rade ljudi sabotiraju meTo je djoksijev gunstore bumbi nemoj djoksijeve biznise dirat
Nece to ic tako, ili nase ili nikakocipri vidis sta rade ljudi sabotiraju me
pocecu da saljem za kanadu redomNece to ic tako, ili nase ili nikako
Nisam dobar sa njima iz venoma, al ovo je pre glupo sto radisOvako sumanj da je prebacila osoba Gun Store pred ban (PC Check) da se provere datum i dan bana da li su slicni i i cena za kojuje Gan Store prodat da se proveri do detalja hvala vam.
ti nisi dobar ni sa tom sto te je rodila ali cenim tvoj komentar, hvala na lepe reciNisam dobar sa njima iz venoma, al ovo je pre glupo sto radis
Ti ces nekom govoriti dal je glupo sta radi mamu ti jebem onu kurvu prijavio si svakog moguceg na forum siso mala jedna cinkarosu prljaviNisam dobar sa njima iz venoma, al ovo je pre glupo sto radis