1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10H
5. Vaš Diskord: markokeksic
6. Vaše Ingame ime: Marko Verstappen
7. Vaš ID:42503
Dodatne Informacije
1. Lider za... National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Lider NG-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu ulogu na serveru
-Kao lider zalagao bih se za postivanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povecao bih razinu roleplaya,dakle samim time ce se birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Stroga vrhovna komanda koja nece dopustati glupiranje bilo kojeg cina bio on hc ili ne
-Odlican odnos izmedju Lidera i drugih zaposlenih ne bitno koji ste cin,radit cemo odnos prijatelja a ne da se ja kao lider ističem od drugih,nego zelim da se osjecaju kao da im nisam nadredjeni..
-Aktivni treninzi zaposljenih u pucanju i postavljanju barikada.
-Svakodnevne vjezbe i treninzi za odrzavanje kondicije i zelje za rad.
Obecanja ovog mandata:
-Poboljsan RolePlay u NG-u
- Bez toksicnosti i bez vrijedjanja drugih organizacija(ukoliko bude nesto od ovoga lice ce dobiti blacklistu i zabranu ulaska u bilo koju drzavnu organizaciju 30 dana)
- Sto manje pucanja i koriscenja oruzja.
-Svaki zaposleni koji se okolo bude hvalio kao drzavni sluzbenik a nije na duznosti biti ce sankcionisan te ce sankcije uslijediti na otkaz….
Kriterijumi za radni ugovor u NG-u:
Novo sto bismo dodali u NG:
Kolege po pravom RolePlay-u nece moci da znaju ko je ispod balaclave sve dok im kolega ne pruza legitimaciju i krenu zajedno u akciju
Obavezna zaduzenja:
Svaki zaposleni u NG ce biti duzan dok je na duznosti nositi balaclavu tokom akcija, ,dogadjaja kako lica ne bi mogla skuziti tko je ispod maske a i zbog sigurnosti zaposlenih…
Rankovi:
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10H
5. Vaš Diskord: markokeksic
6. Vaše Ingame ime: Marko Verstappen
7. Vaš ID:42503
Dodatne Informacije
1. Lider za... National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Lider NG-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu ulogu na serveru
-Kao lider zalagao bih se za postivanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povecao bih razinu roleplaya,dakle samim time ce se birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Stroga vrhovna komanda koja nece dopustati glupiranje bilo kojeg cina bio on hc ili ne
-Odlican odnos izmedju Lidera i drugih zaposlenih ne bitno koji ste cin,radit cemo odnos prijatelja a ne da se ja kao lider ističem od drugih,nego zelim da se osjecaju kao da im nisam nadredjeni..
-Aktivni treninzi zaposljenih u pucanju i postavljanju barikada.
-Svakodnevne vjezbe i treninzi za odrzavanje kondicije i zelje za rad.
Obecanja ovog mandata:
-Poboljsan RolePlay u NG-u
- Bez toksicnosti i bez vrijedjanja drugih organizacija(ukoliko bude nesto od ovoga lice ce dobiti blacklistu i zabranu ulaska u bilo koju drzavnu organizaciju 30 dana)
- Sto manje pucanja i koriscenja oruzja.
-Svaki zaposleni koji se okolo bude hvalio kao drzavni sluzbenik a nije na duznosti biti ce sankcionisan te ce sankcije uslijediti na otkaz….
Kriterijumi za radni ugovor u NG-u:
- Aktivnost(minimum 3h dnevno osim ako lice donosi odredjena iskustva koja ne donose ostali kandidati)
- Minimum 14 ooc godina
- Disciplina
- Postovanje
- Zelja za radom
- Kulturno ponasanje
- Dozvola za oruzje,vozacka dozvola, ,zdravstveno osiguranje(zdravstveno osiguranje zahtjevam jer ukoliko se neko od zaposlenih povrijedi da mu se moze odsteta novcano nadoknaditi )
Novo sto bismo dodali u NG:
- Ispitivanja ce se odraditi na bubici NG-a,zbog prevare i citanja pravila,lica ce imati zadatak da nesto crtaju dok im postavljamo pitanja..
- Mislim da su ispitivanja InGame losa stvar jer ima mnogo prevara gdje lica citaju pravila i poslije zbog ne poznavanja pravila naprave problem organizaciji
Kolege po pravom RolePlay-u nece moci da znaju ko je ispod balaclave sve dok im kolega ne pruza legitimaciju i krenu zajedno u akciju
Obavezna zaduzenja:
Svaki zaposleni u NG ce biti duzan dok je na duznosti nositi balaclavu tokom akcija, ,dogadjaja kako lica ne bi mogla skuziti tko je ispod maske a i zbog sigurnosti zaposlenih…
- Ukidanja koja ce se uvesti u novom mandatu:
- Ukidanje svih svetlecih elemenata(maceva,misica oko ruku,krugova oko struka)
- Zabranjeno nositi bilo koju masku osim balaclave tokom duznosti
- Zabranjeno je imati zivotinjice na ramenu ili neke predmete oko glave
- Obavezno posedovanje legitimacije tokom duznosti(ne zaboravljati je po automobilu ili negdje kao sto se desavalo)
Rankovi:
- 30. General
29. Zamenik Generala
28. Pukovnik
27. Potpukovnik
26. Major
25. Instruktor Obuke
24. Komandant ATJ - 23. Kapetan
22. Porucnik - 23. Zamjenik Komandanta Instruktora
22. Zamjenik Komandanta ATJ
21. .ATJ team Senior
20. Vodja V.P(Vojna Policija)