Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija za National Guard| Marko Vesrappen

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko Keksic

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10H
5. Vaš Diskord: markokeksic
6. Vaše Ingame ime: Marko Verstappen
7. Vaš ID:42503

Dodatne Informacije
1. Lider za... National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Lider NG-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu ulogu na serveru
-Kao lider zalagao bih se za postivanje, pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji.
-Kada bih ja bio lider ove organizacije,povecao bih razinu roleplaya,dakle samim time ce se birati ljudi koji su odgovorni za ovaj posao….

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Stroga vrhovna komanda koja nece dopustati glupiranje bilo kojeg cina bio on hc ili ne
-Odlican odnos izmedju Lidera i drugih zaposlenih ne bitno koji ste cin,radit cemo odnos prijatelja a ne da se ja kao lider ističem od drugih,nego zelim da se osjecaju kao da im nisam nadredjeni..
-Aktivni treninzi zaposljenih u pucanju i postavljanju barikada.
-Svakodnevne vjezbe i treninzi za odrzavanje kondicije i zelje za rad.

Obecanja ovog mandata:

-Poboljsan RolePlay u NG-u

- Bez toksicnosti i bez vrijedjanja drugih organizacija(ukoliko bude nesto od ovoga lice ce dobiti blacklistu i zabranu ulaska u bilo koju drzavnu organizaciju 30 dana)

- Sto manje pucanja i koriscenja oruzja.

-Svaki zaposleni koji se okolo bude hvalio kao drzavni sluzbenik a nije na duznosti biti ce sankcionisan te ce sankcije uslijediti na otkaz….

Kriterijumi za radni ugovor u NG-u:

• Aktivnost(minimum 3h dnevno osim ako lice donosi odredjena iskustva koja ne donose ostali kandidati)
  • Minimum 14 ooc godina
  • Disciplina
  • Postovanje
  • Zelja za radom
  • Kulturno ponasanje
  • Dozvola za oruzje,vozacka dozvola, ,zdravstveno osiguranje(zdravstveno osiguranje zahtjevam jer ukoliko se neko od zaposlenih povrijedi da mu se moze odsteta novcano nadoknaditi )

Novo sto bismo dodali u NG:

• Ispitivanja ce se odraditi na bubici NG-a,zbog prevare i citanja pravila,lica ce imati zadatak da nesto crtaju dok im postavljamo pitanja..
  • Mislim da su ispitivanja InGame losa stvar jer ima mnogo prevara gdje lica citaju pravila i poslije zbog ne poznavanja pravila naprave problem organizaciji
Svaki odeljak rankova imat ce svoju posebnu uniformu po kojoj bismo se prepoznavali tko je koji cin.

Kolege po pravom RolePlay-u nece moci da znaju ko je ispod balaclave sve dok im kolega ne pruza legitimaciju i krenu zajedno u akciju

Obavezna zaduzenja:

Svaki zaposleni u NG ce biti duzan dok je na duznosti nositi balaclavu tokom akcija, ,dogadjaja kako lica ne bi mogla skuziti tko je ispod maske a i zbog sigurnosti zaposlenih…

• Ukidanja koja ce se uvesti u novom mandatu:
  • Ukidanje svih svetlecih elemenata(maceva,misica oko ruku,krugova oko struka)
  • Zabranjeno nositi bilo koju masku osim balaclave tokom duznosti
  • Zabranjeno je imati zivotinjice na ramenu ili neke predmete oko glave
  • Obavezno posedovanje legitimacije tokom duznosti(ne zaboravljati je po automobilu ili negdje kao sto se desavalo)

Rankovi:

• 30. General
    29. Zamenik Generala
    28. Pukovnik
    27. Potpukovnik
    26. Major
    25. Instruktor Obuke
    24. Komandant ATJ
  • 23. Kapetan
    22. Porucnik
  • 23. Zamjenik Komandanta Instruktora
    22. Zamjenik Komandanta ATJ
    21. .ATJ team Senior
    20. Vodja V.P(Vojna Policija)
    19. Potporucnik
  • 18. Atj Team Junior
  • 17. Zam. V.P
    16. Veteran V.P.
    15. Pripadnik V.P.
    14. Veteran ATJ tima
    13. Snajperist ATJ
    12. Pripadnik ATJ
    11. Vodnik Senior
    10.Vodnik II
    9. Vodnik I
    8. Vodnik Junior
    7. Vojnik III
    6. Vojnik II
    5. Vojnik I
    4. Kadet II
    3. Kadet I
    2. Suspenzija 24h
    1. Suspenzija 12h

Allen Sikter

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno, intervju ce se odrzati u Subotu, 30.09.2023 u 19:00. Budite u cekaonici na Grand RP discordu u to vreme.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom