Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija za National Guard ||Bakir NightShade

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bakir Immortall

Player
Player
1. Vaše ime IRL Bakir
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GTM+2
4. Prosjek online po danu9-10h
5. Vaš Discord: dr.bosanactm
6. Vaše ingame ime Bakir NightShade
7. Vaš ID 1552

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Oduvijek sam zelio biti lider NG jer je to organizacija koja ima dosta rpa i dosta mogucnosti te se samim tim se moze dosta razviti rp u organizaciji.

2.Imam dosta iskustva u NG kao HC za vrijeme mandata sam uvijek bio Komandir Vazduhoplovsta te znam da rukovodim i veoma sam sposobna osoba i smatram sebe kompetentnom osobom za vodjenje National Guard-a

3.Posjedujem veliku razinu sposobnosti RP-a te to mogu prenositi i na ostale clankve u cilju poboljsanja RP-a u organizaciji te zelim da uvedem mnoge procese kako bih se svi zabavili i koristili server za opustanje i zabavu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.Uvodjenje RP rankova koji su isti kao i u RL.
2.Pokusao bih sto vise raditi evenata kao sto su Parade jer ja smatram da je to nesto bas lijepo za vidjet i stvara odlicu sliku o Serveru i NG-u.
3.Za ulazak u organizaciju bih trazio:Odlicno poznavanje pravila[RP i server pravila],Iskustvo u RP,Pet godina u gradu te ne posjedovanje kriminalnog dosijea.
4.Forsiranje sto vise patrola po NG-u.Osim boravka na kapijama ja bih osposobio stalnu patrolu vazduhom i vozilima.
5.Povecao bih rad jedinice Vojne Policije jer kada neko ulazi u organizaciju on mora stalno kad je tu da bude u kasarni i da radi posao ka poboljsanju nacionalne sigurnosti.Te bih Vojna Policija stalno patrolirala gradom uz pratnju Vazdusne jedinice u potraznji za kolegama
6.Takodjer bih osposobio Kobre koje su tu u cilju da smanje probleme u gradu svojom pojavom i djelovanjem.
7.Stalni Ammo Run-ovi da se ne zaustavlja rad Drzavnih organizacija.
8.Svakodnevni treninzi bih bili neophodni radi bolje spretnosti članova i bolje ratne spreme.

Hvala na čitanju i sretno svima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom