Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader Aplikacija Za National Guard | Ognjen Cash

Status
Not open for further replies.

Ognjen Cash

Player
Player
Joined
Dec 17, 2022
Messages
114
  1. Vaše ime IRL: Ognjen

  1. Vaše godine: 16

  1. Vremenska zona: GMT+2

  1. Prosjek online po danu: 2 - 7h

  1. Vaš Discord:_milovanovici

  1. Vaše ingame ime: Ognjen Cash

  1. Vaš ID: 8469
Dodatne informacije
1.Lider za: National Guard
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Imam iskustvo služenja u Nacionalnoj gardi i upoznat sam sa njenim radom. U prošlosti sam blisko sarađivao sa efikasnim liderima, posmatrajući njihove procedure i beležeći njihova dostignuća. Ako mi se pruži prilika da budem na čelu Nacionalne garde, uveren sam da mogu da pokažem da sam sposoban i uspešan vođa. Imam sposobnost da zadržim prisebnost pod pritiskom. Mogu da ponudim Nacionalnoj gardi izuzetno rukovodstvo

2.2 Kompetentan sam da rukovodim Nacionalnom gardom u svim aspektima, uključujući odgovaranje na zahteve za nabavku municije i uspešno komandovanje snagama. Želim da učestvujem u međunarodnim pozivima i da maksimalno iskoristim svoje veštine preuzimanjem inicijative i novim idejama. Blisko ću sarađivati sa našim Curatorom NG na razvoju jedinstvenih ideja i metoda koje će oduševiti i inspirisati naše vojnike. Pružajući sveže ideje i minimizirajući ponavljanje, podstaćemo klimu željnog angažovanja. Radićemo zajedno na proučavanju novih koncepata i ispunjavanju uzbudljivih zadataka kako bismo maksimalno iskoristili potencijal NG-a i održali ga ažuriranim i živahnim.

2.3 Posvećen sam sprovođenju vojnog zakona i uspostavljanju pravnog okvira koji će NG obezbediti strukturu i red. Blisko ćemo sarađivati sa drugim pravnim grupama kako bismo osigurali da NG bude priznat i da mu se oda priznanje za svoje znanje. Postaviću kao glavni prioritet da svakom čuvaru dam opsežna uputstva kako bi mogao da obavlja svoje zadatke najbolje što može. Svako odeljenje ima nadležne direktore i jedinice. Rad u Nacionalnoj gardi, koja je veoma cenjena, uvek je bila čast. Međutim, verujem da zbog neadekvatnog upravljanja, nedostatka značajnih direktiva i sugestija, Nacionalnu gardu vidim kao reprezent posvećenosti i služenja, a ne povremene neaktivnosti na svetskoj osnovi.

2.4 Kao rezultat toga, moja posvećenost Nacionalnoj gardi prevazilazi samo služenje kao njen komandant, takođe uključuje posvećenost održavanju najviših standarda profesionalizma, razvijanju pravnog okvira za uspeh i obezbeđivanju da svaki čuvar ima alate neophodne za efikasno obavljanje svojih dužnosti. Zajedničkim radom možemo da podignemo Nacionalnu gardu na nove visine i sa ponosom ponudimo primernu uslugu kako našem gradu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Održavaju se nedeljne ceremonije oglašavanja u čast članova organizacije za njihova dostignuća.

3.2 Napravite strogi režim obuke: Održavanje jake i sposobne vojne snage trebalo bi da Vam bude prvi prioritet. Sarađujte sa drugim grupama kako biste razvili mogućnosti za saradnju koje će pomoći učesnicima da unaprede svoje sposobnosti i znanje.

3.3 Nacionalna garda bi trebalo da uspostavi specijalizovane jedinice koje će zadovoljiti različite interese i veštine. Kao rezultat toga, vojnici će biti više uloženi u organizaciju i manje će im biti dosadno.

3.4 Regrutovati dovoljan broj pojedinaca uz održavanje visokih standarda u pogledu njihovih veština i ponašanja.

3.5 Planirajte jedinstvene događaje i okolnosti koje testiraju vojnike Nacionalne garde i nude zanimljive šanse za igranje uloga. Ove okolnosti mogu se ponoviti ili stvoriti neočekivane poteškoće koje zahtevaju saradnju i domišljatost za rešavanje.



ATJ: Hrabri pripadnici Snaga za specijalne operacije (ATJ) će voditi pregovore o taocima, nadgledati geta i pružati vojnu zaštitu za trčanje municije.



Vazduhoplovstvo: Stručni piloti koji čine Vazduhoplovstvo će paziti na bilo kakve napade članova bande dok su u vazduhu. Biće to stručni strelci koji garantuju da će svi sleteti bez povreda. Samo rukovodilac vazdušno-desantnog odeljenja ima ovlašćenje da izdaje dozvole za vazduhoplovstvo.




Vojna policija: Vojna policija je specijalizovani odsek koji ima zadatak da istražuje zlodela među pripadnicima Nacionalne garde. Oni će se baviti unutrašnjim pitanjima, organizovati štrajkove, istražiti policiju i locirati nestale policajce. Kada bude potrebno, oni će moći da rade nezavisno od lanca komandovanja i da podnesu izveštaje direktno generalu.




Pešadija: Ova divizija će delovati kao početni poligon za obuku novih regruta i informativni resurs za sve što se odnosi na Nacionalnu gardu. Komandant pešadije treba da služi kao mentor i prijatelj novim regrutima kada se spremaju, upućujući ih u pravcu drugih divizija. Pešadija će biti odgovorna za nadgledanje operacija baze, čuvanje kapije, racije i svakodnevne aktivnosti. General-major pešadije daje unapređenja ispod nivoa Vrhovne komande.



Hvala vam što ste razmotrili moje ideje. Zajedno, učinimo Nacionalnu gardu najboljom što može!
Hvala vam što ste pročitali moju prijavu!
Pozdrav- Ognjen Cash
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom