Poštovanje rekli ste mi da sam samo dobio unban na 16498 sto i nije fer sa odgovor igraj na tom akauntu jer je to od brata i on na tome igra na svome PC i jednostavno mi ne da da igram jer imam svoj akaunt,a ja imam svoj PC gdje mi ne želite radi unban sa odgovor igraj na 16498 nemam ništa loše ali zamisli ti ovakvo stanje da tebi brat ne da da igras jer imaš svoj akaunt,a na tom akauntu ti ne žele dati unban jer misle da ja mogu samo tako sjesti i da mi dijelimo akaunt.Kao svaki brat on je u jednoj familiji,a ja sam bio u drugoj sto je nemoguce izvesti da ja kad igram da sam vamo a on tamo.Razmislite malo da ste na mom mjestu i ako sam spao na to da moram da biram na kojem ću akauntu igrat 34609,16498 izabrao bih 34609 jer je vredniji,ali od vas nije fer sto ste mi rekli da igram na njegovom,a imam svoj zasto niste unbanovali 34609,a ne 16498 koji nema ništa posebno na njemu.Ako mogu da dobijem unban na tome sto se tiče 16498 razmisli da si ti moj brat i da ne možeš igrat,a da ti brat moze.Resite to jer mi imamo poseban IP adresu,a isto rockstar games.Molim da se razjasni i da se stavite u tu poziciju kako je meni dok on igra,a ako smo spali na to da možemo Borat od 1 akaunta onda nije fer ali želim da mi unbanujete 34609 jer imam svašta vrijedno i da se požuri.Opet kažem voleo bih da se unbanuju oba i da igramo ja na svom on na svom kompu jer nije fer da on može a ja ne.