ID 18165 ID me vredja tako sto mi govori ,,Milane Smrdis" a igrac ID 42600 vredja drugog igraca,a ID 27776 Kaze Milane Tebi treba pomoc
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kakav si provaljen jebem ti mukuID 18165 ID me vredja tako sto mi govori ,,Milane Smrdis" a igrac ID 42600 vredja drugog igraca,a ID 27776 Kaze Milane Tebi treba pomoc
Mrksa,dosadno mi bilo pa naso Zabavu pa vas kacim na gradski vi koji krsite pravila : )Kakav si provaljen jebem ti muku
brat danas otkrio za pravila i forum pa kaciID 18165 ID me vredja tako sto mi govori ,,Milane Smrdis" a igrac ID 42600 vredja drugog igraca,a ID 27776 Kaze Milane Tebi treba pomoc
E,Hvala ti brate na keksicu,al pogresio si malo,ja sam sazno za pravila jucebrat danas otkrio za pravila i forum pa kaci
Evo ti jedan keksic
Misljenje i dalje nisam promenioMrksa,dosadno mi bilo pa naso Zabavu pa vas kacim na gradski vi koji krsite pravila : )
evo sad ce da se promeni na Approved samo gledajKako rijec sisa je occ vrijedanje jesi mutav
DA DA sigurnoevo sad ce da se promeni na Approved samo gledaj
Ako nisi znao club chat je ic tako da sam ti logicno rekao ic...evo sad ce da se promeni na Approved samo gledaj
gazda ovog milana sto smrdi saljemo za kanadu zovi ekipu idemo da gepekujemo taman za talackuDjoksi moze sta djoksi oce
Hahahahgazda ovog milana sto smrdi saljemo za kanadu zovi ekipu idemo da gepekujemo taman za talacku
Moram i ja sa vamagazda ovog milana sto smrdi saljemo za kanadu zovi ekipu idemo da gepekujemo taman za talacku