Информације
1. Ваше име ИРЛ: Mateja
2. Ваша година: 14
3. Временска зона: utc+15
4. Просјек онлине по дану: mogu biti aktivan od 8 do 10 sati
5. Ваш Дисцорд: Milosko200#7644
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347
Додатне информације
1. Лидер за..... Vladu
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење): radio Sam nekoliko puta u vladi. Dugo sam u gradu i svidela mi se vlada. Znam raditi u vladi kao i komandovati. Zato zelim biti lider blade
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији:Ozbiljnos timski rad I voleti svoje kolege
Правила секције
Само подноситељу пријаве теме допуштено је одговорити на њихову пријаву; ако било која друга особа то учини, њен коментар ће бити избрисан, а добитак ће бити приказан на форуму. Пријава мора бити строго у складу са форматом и оригиналном. Неће се прихватити цопи-пасте пријаве. Свака токсичност довест ће до бана налога на форуму.
Администратор има право одбити вашу пријаву ако
- Пријава не прати формат
- Апликација је цопи-пасте
- Кандидат има низак ниво/искуство
- Подносилац захтева има дугу и понављају историју кажњавања пријава
у писању апликацијама - Не труда
1. Ваше име ИРЛ: Mateja
2. Ваша година: 14
3. Временска зона: utc+15
4. Просјек онлине по дану: mogu biti aktivan od 8 do 10 sati
5. Ваш Дисцорд: Milosko200#7644
6. Ваше име у игри: Mateja Vice
7. Ваш ИД: 39347
Додатне информације
1. Лидер за..... Vladu
2. Зашто желите да будете Лидер ове специфичне организације? (Наведите три разлога уз објашњење): radio Sam nekoliko puta u vladi. Dugo sam u gradu i svidela mi se vlada. Znam raditi u vladi kao i komandovati. Zato zelim biti lider blade
3. Ваш савет за побољшање РолеПлаи-а у организацији:Ozbiljnos timski rad I voleti svoje kolege
Правила секције
Само подноситељу пријаве теме допуштено је одговорити на њихову пријаву; ако било која друга особа то учини, њен коментар ће бити избрисан, а добитак ће бити приказан на форуму. Пријава мора бити строго у складу са форматом и оригиналном. Неће се прихватити цопи-пасте пријаве. Свака токсичност довест ће до бана налога на форуму.
Администратор има право одбити вашу пријаву ако
- Пријава не прати формат
- Апликација је цопи-пасте
- Кандидат има низак ниво/искуство
- Подносилац захтева има дугу и понављају историју кажњавања пријава
у писању апликацијама - Не труда