Poštovana administracijo, pre svega da vam se zahvalim za izdvojeno vreme za čitanje ove žalbe. Od početka kada sam čuo za vaš projekat hteo sam ga igrati ali nisam imao kupljenji GTA pa sam odlucio nakon bezbrojnih pokušaja da probam igrati preko drugarovog Social Club-a. Nakon meseci igranja počeo sam čitati kako RP pravila tako i pravila servera i shvatio sam da sam prekrsio pravilo G.P 1.1. Nakon toga sam se javio gospodinu Muji i priznao sam mu šta sam uradio i on mi je oprostio i rekao da to više nikad ne radim. I istina je, nakon toga kupio sam svoj Social Club i počeo igrati na njemu, ali očigleno vas gospodin Mujo nije obavestio o tome i nakon što sam napisao aplikaciju vi ste proverili moj accaunt i dali mi ban. Ja sam stvarno od početka igranja na ovom projektu možda prekrsio dva do tri pravila i ništa vise, nikad nisam dobio ban, warn ili bilo sta drugo. Tako da zahtevam Discord Check da bi dokazao moj razgovor sa gospodinom Mujom i njegov oproštaj. Još jednom se zahvaljujem na izdvojenom vremenu da pročitate moju žalbu.