1. Vaše ime u RL: Lorena
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-5
5. Vaš Diskord: lorena0420
6. Vaše Ingame ime: Lorena Naudi
7. Vaš ID: 31622
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Volim sudjelovat u velikim projektima koji imaju veliku zajednicu ljudi. Htjela bi pružit što više pomoći svim igračima Grand RS servera, te se potruditi poboljšat razinu RP-a u područjima gdje je to moguće!
2. Koje su vaše prednosti?
- Dobro se snalazim kod vođenja bilo kakvih evidencija i obavljanja obaveza. Ulazim u susret apsolutno svima i veoma sam komunikativna.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Za ovakav projekat nemam nikakve slabosti. Poprilično sam uhodana u cijeli koncept i nikad me ništa nije uspjelo izbacit iz takta!
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis, tako da to neće biti problem.
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-5
5. Vaš Diskord: lorena0420
6. Vaše Ingame ime: Lorena Naudi
7. Vaš ID: 31622
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Volim sudjelovat u velikim projektima koji imaju veliku zajednicu ljudi. Htjela bi pružit što više pomoći svim igračima Grand RS servera, te se potruditi poboljšat razinu RP-a u područjima gdje je to moguće!
2. Koje su vaše prednosti?
- Dobro se snalazim kod vođenja bilo kakvih evidencija i obavljanja obaveza. Ulazim u susret apsolutno svima i veoma sam komunikativna.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Za ovakav projekat nemam nikakve slabosti. Poprilično sam uhodana u cijeli koncept i nikad me ništa nije uspjelo izbacit iz takta!
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis, tako da to neće biti problem.