1. Vaše ime IRL:Nikola
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)d 14:00 do 20:00 u tom vremenu se podrezumijevaju pauze
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3-5h
6. Vaš Discord:milojica_starman
7. Vaše ingame ime:Milojica Bumbar
8. Vaš ID:37421
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-:hteo bih crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?zelim da se vratim adminima jer mi ne dostaju i u RP nema nista novo i zelim pomoci onima koji ne znaju te stvari i ako ne znam barem sam probao da im pomognem barem malo
2. Koje su vaše prednosti?jer ne brzam,ne idem na svoju ruku i ne volim nepravdu
3. Koje su vaše najveće slabosti?nemam neke slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)nemam biznis ali bih hteo kad bih ga imao
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Nekad zna da da bude vise obaveza za skolu,alo uvek se nadje vremana za igranje
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00)d 14:00 do 20:00 u tom vremenu se podrezumijevaju pauze
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):3-5h
6. Vaš Discord:milojica_starman
7. Vaše ingame ime:Milojica Bumbar
8. Vaš ID:37421
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-:hteo bih crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?zelim da se vratim adminima jer mi ne dostaju i u RP nema nista novo i zelim pomoci onima koji ne znaju te stvari i ako ne znam barem sam probao da im pomognem barem malo
2. Koje su vaše prednosti?jer ne brzam,ne idem na svoju ruku i ne volim nepravdu
3. Koje su vaše najveće slabosti?nemam neke slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)nemam biznis ali bih hteo kad bih ga imao
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Nekad zna da da bude vise obaveza za skolu,alo uvek se nadje vremana za igranje
Last edited: