Poštovanje dakle dobio sam ban i ovo mi je zadnja žalba za to.Ja imam svoj komp i rockstar games sa main akauntom 34609,a moj brat ima svoj rockstar i svoj komp sa 16498 main akauntom.Ne razumom problem zbog kojeg ne mogu dobit UN ban jer ništa nije loše onaj vas odgovor da igram na njegovom skontajte da ne mogu da mi ne dozvoljava on da imam ikakve dodire sa njegovim akauntom.Voleo bih da dobijem unban na svom akauntu jer ništa ne vidim loše posebna IP adresa nam je poseban rockstar poseban Epic games sve imamo posebno i ne vidim zasto me poredite sa njegovim akauntom mogao sam ja i da cutim vi ne bih skontali da mi je brat jer nam je sve posebno.Ako mogu još jednu šansu jer stvarno ne vidim ništa loše sto sam kršio da me poredite sa njim i da mi ne date UN-ban jer da sam cutao ne bih ni znali da mi je brat.Voleo bih još jednu šansu na grandu jer se neće ponavljati greška.Zadnja žalba na ovu temu jer mi je zao da mi propadne sve radi toga sto mi ne želite dati unban a čist sam jer imam sve svoje on svoje.