Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Simon Corey

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Milan
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Radnim danom od 15 do 23, vikendom ako ne radim čitav dan, ako radim, od 15 do 23
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h
6. Vaš Discord: corleone#2884
7. Vaše ingame ime: Simon Corey
8. Vaš ID: 41668
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Koliko igram generalno RP servere, ranije od 2009. godine SAMP do prošle godine, a sada i ovo, želja mi je kao i ranije - očistiti server od ljudi koji kvare igru, toksični su, krše neprestano pravila, uznemiravaju druge. Na SAMP sam bio nekih 5 godina admin sve ukupno, a ovdje se toliko ne razlikuje, osim što ima neka pravila što se drukčije zovu. Iskreno, previše je toksičnosti zavladalo na serveru, previše kršenja pravila. Nekako, uveo bi ukoliko ta opcija bude postojala i tzv. report gdje će uloga admina biti nekako i aktivnija. Želja mi je pokušati, probati, mislim da mi iskustva ne fali, a do vas je koliko ćete to iskustvo gledati.

2. Koje su vaše prednosti?

Prednosti su poveliko iskustvo igranja roleplaya (skoro 13 godina) gdje sam prošao apsolutno sve - od lidera org, helpera, vođe helpera i admina. Znam dobro procjeniti šta je greška, a šta nije i vrlo brzo reagujem na probleme. Pritom, iskustvo imam i u specu i to bih najviše radio

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Zbog posla, manjak aktivnosti ponekad.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

Aktivan sam, ali zbog posla tu i tamo, nekad više, nekada manje.

Biggus Nibbus

Player
Player
Prihvaceno
Javite mi se na diskord biggusnibbus oko daljeg termina
Rok za javljanje 36h!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom