Dobar dan dragi Mujo-Abrahame, Dobio sam ban za generalno pravilo 1.1 kao što znate. Ja sam od početka imao želju igrati na vašem projektu ali jedino sto me je sprečavalo bio je GTA koji nisam imao tako da sam posle puno pokušaja uzeo i igrao preko drugarovog Soc-a koji je takodje igrao, to je bilo pre godinu dana i bio sam poprilično nestrpljiv i to je dovelo do ovde da dobijem ban. Ja priznajem svoju grešku, priznao sam je gospodinu Muji i oprostio mi je, sada je Abrahame priznajem vama i zelim da pokazete svoju dobru stranu i oprostite mi kako dolikuje svakoj osobi. Jednostavno je ovaj projekat usao svima nama u srca a meni poprilično ,postao je deo mog svakodnevnog zivota, jednostavno ustanem udjem i upalim Grand da igram odma postao je kao posao u kojem uzivam i ne mogu ni dana bez njega, stekao sam puno prijatelja i dobrih osoba koji su mi ulepšavali svaki dan. Evo vecćje proslo 5 dana a ja bez Granda ne znam šta da radim tako da molim vas da pokazete svoju dobru stranu kao sto je uradio gospodin Mujo i date mi drugu šansu, ja trenutno imam svoj Social Club i igram na njemu tako da se ovo više nikada niti može niti hoće dogoditi. Hvala na izdvojenom vremenu da procitate moju žalbu i nadam se da ce te mi ovo bilo kako oprostiti i pruziti mi novu priliku da zaigram ponovo i steknem još prijatelja.