1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 18:00 do 23:00 ili od 14:00 20:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Koliko treba.
6. Vaš Discord: deboman
7. Vaše ingame ime: Mika Rysh
8. Vaš ID: 39010
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelio bih postati admin jer se zelim baviti necim novim te me njihov rad interesira i mislim za sebe ako postanem admin da cu donijeti svatku dobru odluku.
2. Koje su vaše prednosti?
Razumijem se u puno stvari
Ljubazan sam
Stabilan sam
Simpatican sam
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam nikakve slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Pa nebih bio problem
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Škola i treninzi ali ne smatram da bih mi stvaralo veliki problem.
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 18:00 do 23:00 ili od 14:00 20:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): Koliko treba.
6. Vaš Discord: deboman
7. Vaše ingame ime: Mika Rysh
8. Vaš ID: 39010
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelio bih postati admin jer se zelim baviti necim novim te me njihov rad interesira i mislim za sebe ako postanem admin da cu donijeti svatku dobru odluku.
2. Koje su vaše prednosti?
Razumijem se u puno stvari
Ljubazan sam
Stabilan sam
Simpatican sam
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam nikakve slabosti
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Pa nebih bio problem
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Škola i treninzi ali ne smatram da bih mi stvaralo veliki problem.