Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang | Strahinja Dior

Rejected
Status
Not open for further replies.

STRASKO STRAHINJA

Player
Player
1.Vase ime IRL:Strahinja
2.Vase godine:16
3.Vremenska zona:GMT +2
4Prosek online po danu:4h-8h
5.Vas Discord:Strahinja Diioorr#5049
6.Vase ingame ime:Strahinja Reyllii
7.Vas ID:39751

Dodatne informacije
1.Lider za Blood Street Gang

2.Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?(Navedite tri razloga uz objasnjenje)

1)Od kada sam poceo da igram Roleplay uvek su me vise privlacije kriminalne organizacije nego drzavne te sam skoro ceo svoj RP prove u kriminalnim organizacijama gde sam bio i HC te sam gledao od lidera kako vode organizaciju te sam ucio na njihovim greskama to jest sta je dobro a sta nije dobro odradjeno te bih hteo da se oprobam na poziciji lidera

2)Imam iza sebe prijatelje koji znaju RP pravila i koji bi mi pomogli u vodjenju organizacije te bi napravili odlican i nikada bolji RP

3)Smatram da sam sposoban voditi Bandu zbog iskustva i poznavanja RP pravila

3.Vasi saveti za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:

1)Kaznjivao bih one ljude u organizaciji koji krse pravila te bih im pokazao gde su pogresili kako ne bi doslo do ponovnog krsenja pravila

2)Trudio bih se da MG smanjimo koliko mozemo da i trudio bih se da naucim one koji ne znaju da im objasnim zasta sluzi Non Rp radio i RP radio

3)Bilo bi postovanja medju clanovima

4)Pri ulasku u organizaciju ja ili HC bi ispitali ljude koji hoce da udju vise na IC nacin a ne putem diskorda jer bih hteo da se sto vise mozemo uziveti u RP

5)Zahtevao bih 6 ili 7 godina u gradu

6)Aktivne clanove bih nagradjivao bonusima i one koji se trude

7)SVake nedelje bi bili sastanci kako bih popricao sa clanovima te ih saslusao ako imaju neku zamerku ili predloge kako poboljsati organizaciju

Rankovi:

1.Suspend

2.Newbie

3.Loyal member

4.Dealer

5.Grafiti team

6.Grafiti team leader

7.Ghetto Cleaner

8.Big Blood

9.Capo

10.O.G

11.Legend