1. Vaše ime IRL Mateja
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 3H
5. Vaš Discord nislija123
6. Vaše ingame ime Leo Skywalker
7. Vaš ID 7878
1. Lider za..... BLOODS STREET GANG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1)Od prvog dana na grandu vise su me privlacile kriminalne organizacije nego drzavne jer sam svoj RP zivot proveo najvise u kriminalnim organizacijama
2) Smatram za sebe da imam dosta iskustva u kriminalnim organizacijama i znam sva pravila grada te mislim da bih bio dobar Leader org.
3) Moja Banda bi bila veoma aktivna jer imam prijatelje koji bi uvek bili tu . Terao bi ih da farbaju grafite da idu u getu ,radili bi smo talacke i itd.
Svako prekseno pravilo bi bilo strogo kaznjeno(KICK) Ne bih ubaciovao toksicne ljude ,ubaciovao bih ljude koji znaju pravila . Godine ne bih gledo samo bih gledo da li znaju pravila. Stalno bih usao da osvajam teritorije .
Hteo bih da poboljsam aktivnost ove organizacije , MG Bi bio smanjem
Cesce bi pravio talacke isli bi smo i na tajne i na FZ . Davao bi bonuse ljudima koji su aktiivni i onima koji se isticu .
Napravio bi Graffit Team koji bi farbali non stop.
Rankovi:
1)Suspended
2)Newbie
3)Loyal Member
4) Ghetto Dealer
5)Warior
6)Graffit Team
7)Grafit Team Leader
8)Capo
9)Turfer
10)Big BLOOD
11) OG
12)G
13)Top G
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 3H
5. Vaš Discord nislija123
6. Vaše ingame ime Leo Skywalker
7. Vaš ID 7878
1. Lider za..... BLOODS STREET GANG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1)Od prvog dana na grandu vise su me privlacile kriminalne organizacije nego drzavne jer sam svoj RP zivot proveo najvise u kriminalnim organizacijama
2) Smatram za sebe da imam dosta iskustva u kriminalnim organizacijama i znam sva pravila grada te mislim da bih bio dobar Leader org.
3) Moja Banda bi bila veoma aktivna jer imam prijatelje koji bi uvek bili tu . Terao bi ih da farbaju grafite da idu u getu ,radili bi smo talacke i itd.
Svako prekseno pravilo bi bilo strogo kaznjeno(KICK) Ne bih ubaciovao toksicne ljude ,ubaciovao bih ljude koji znaju pravila . Godine ne bih gledo samo bih gledo da li znaju pravila. Stalno bih usao da osvajam teritorije .
Hteo bih da poboljsam aktivnost ove organizacije , MG Bi bio smanjem
Cesce bi pravio talacke isli bi smo i na tajne i na FZ . Davao bi bonuse ljudima koji su aktiivni i onima koji se isticu .
Napravio bi Graffit Team koji bi farbali non stop.
Rankovi:
1)Suspended
2)Newbie
3)Loyal Member
4) Ghetto Dealer
5)Warior
6)Graffit Team
7)Grafit Team Leader
8)Capo
9)Turfer
10)Big BLOOD
11) OG