Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider Aplikacija LifeInvader | Fixon Haliky

Rejected
Status
Not open for further replies.

Fixon Gotti

Player
Player
Joined
May 25, 2022
Messages
640
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4/8h
5. Vaš Discord: fixon3
6. Vaše ingame ime: Fixon Haliky
7. Vaš ID: 20562

Dodatne informacije

1. Lider za.....
LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)


Smatram da sam na Grand Roleplayu, kao igrač, prošao dosta toga da mogu za sebe reći da sam sposoban ovo voditi. U ovoj organizaciji sam već dugo, i sjajno sam upoznat sa situacijom u samoj organizaciji. Smatram da sam u dosadašnjem članstvu organizacije stekao iskustvo vezano za uredjivanje oglasa, sistema i celokupnog funkiconisanja ove organizacije kao i organizovanja dogadjaja koja je neophodna stvar. Ono što sam siguran, to je da bi organizaciju doveo na viši nivo, i što se tiče samog roleplaya unutar organizacije, a i reda članova i zaduženja prema svakom članu u svakom poslu da zna šta mu je posao i šta mu je cilj za dobrobit ove organizacije. U ovoj organizaciji sam proveo najviše vremena tokom više mandata prethodnih lidera i dosadašnjim igranjem na Grand RP, tako da ne želim pisati mnogo, ukoliko dobijem priliku, dokazat ću koliko ova organizacija ima mesta za napredak, te koliko se može učiniti zanimljivom za same članove organizacije, ali i ljude izvan da požele napisati aplikaciju za LifeInvader i pridružiti se kad vide rad, i red organizacije.

Lider Lifeinvadera želio bih postati iz više razloga. Kao lider zalagao bih se za poštenje,pravednost i ozbiljnost u organizaciji jer bez istih se ne može održavati red u jednoj organizaciji kao sto je Lifeinvader gde je potrebna velika ozbiljnost sa kojom se nosi velika odgovornost kao i znanje za vodstvo.
Smatram se dobrim autoritetom, a pored toga što se smatram dobrim autoritetom želim da vam istaknem još jednu moju dobru stranu i dokazati u svom liderstvu jeste poštovanje prema ostalim članovima naravno i drugim organizacijama kao i igračima.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Temelj organizacije je zasnovan na oglasivaču, kao početniku unutar organizacije koji mora poznavati gramatiku, prethodno odlično upoznat sa pravilima oglašavanja i pravilima servera sa svojom čestom aktivnošću mora uredjivati oglase koji su aktivni u radakciji, naravno time se ne uskraćuje prilika novim kandidatima za rad u uredništvu gradskih vesti za koje nije potrebno preterano poznavanje pravila oglašavanja jer na njima nije veliki fokus ukoliko izražavaju želju raditi isto. Njihove nagrade, bonusi se ne bi izostavili, čak šta više njihove plate su se automatski povećale novim mogućnostima skripte cena oglasa što naravno ne bih zloupotrebio na veliku korist organizacije, već igračima učinio ustupak snižavanjem cena svih vrsta usluga u svim uredništvima.

Pored svega toga najvažnije su sledeće stavke:
-Maksimalna ozbiljnost tokom rada u okviru organizacije.
-Posvećenost svom zaduženju i poslušnost vodstvu organizacije.
-Svi bi savršeno znali pisanje oglasa gde bi se minimalizovale greške u oglasima, poštovali RP pravila, jer u protivnom ko ne poštuje i pravi velike greške dobija kick iz organizacije.
-Komunikaciju unutar organizacije bih tražio da bude maksimalno profesionalna,korektna i po roleplay-u u skladu sa unutrašnjom politikom!
-Organizovanje dogadjaja Lifeinvadera u okviru organizacije za članove i izvan kao vid interakcije sa igračima ( kroz organizovanja raznih društvenih dogadjaja sa vladom u okviru države sa kojom bi stekli saradnju na visokom nivou.)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom