Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Wolf

Player
Player
Joined
Oct 5, 2023
Messages
3
Ime: Uros
Pol: Muški
Starost: 20
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Srbija
Otac: Mića
Majka: Suzi
Težina: 60
Visina: 172
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braon
Tetovaže: Na nogama i rukama
Prednosti: Poslušan , Odgovoran za svoje Odluke i Presude, Pravedan
Slabost: Zene , Kocka
Hobiji: Lov na životinje , off road vožnja , istraživanje , planinarenje, pecanje.

Životna priča:

U svom ranom životu Uros je uvek bio štreber/usamljenik. Uvek bi imao problema s sklapanjem prijateljstva i često bi imao problema sa autoritetom.Neki ljudi kažu da su videli Urosa kako lovi i ubija životinje bez razloga. Uros bi se često tukao u školi, a to ga je činilo vrlo žilavim. Uros će krenuti u srednju školu, ali tamo će upasti u još veće probleme i naći se u zatvoru sa samo 16 godina. Zbog toga je Uros izostajao iz škole i nije dobio diplomu srednje škole. Uros će odslužiti 4 godine u državnom zatvoru, gde se potom preselio u Los Santos.Tokom svog boravka u zatvoru, Uros bi upoznao puno poznanika i naučio bi puno novih veština. U to se vreme mogao dugo družiti s drugim zatvorenicima i činilo se da napreduje. Naučio je kako džepariti, krasti automobile i još mnogo toga od drugih razmenjujući informacije. Uros je također upao u zatvorsku bandu, koja bi ga štitila kad god bi bio u nevolji. Bio je u puno tuča i vešt je borac rukama.Uros se namučio sa stražarima, pa je čak uspio uveriti policajku da mu da telefon i drugu krijumčarenu robu koju ne bi trebao koristiti u zatvor. Uros je također bio u programima koji bi mu omogućili igranje video igara, iskustvo vožnje i pucanje u video igri, gde bi provodio većinu svog vremena trenirajući. Postao je stručnjak za svaku video igricu koju bi zaigrao, a u zatvoru su se čak održavala takmičenja s ostalim zatvorenicima kako bi se bolje zabavili. To je pomoglo u Urosevom mentalnom zdravlju, a i mnogo više tokom njegova boravka.Nedavno se Uros preselio u Los Santos, gde sada ima 3 kuće, te je lider u Neformalnoj organizaciji. Uros uživa u pljački, uzimanju talaca, pljačke prodavnica, učestvovanju u svim porodičnim događajima i događaja bandi.Uros je stručnjak za puške i snajpere. Uros se pridružio krvi, a zbog zatvorskog iskustva svi su ga prihvatili. Uros nastavlja trenirati svaki dan, održava maksimalnu snagu i ima puno korisnih veština koje su maksimalno iskorištene.


ISHODI:

1. Zbog svoje zatvorske obuke, Uros se može braniti u situacijama 2 na 1. (Može uzvratiti udarac/izvaditi pištolj bez straha za život)
2. Zbog svoje obuke, Uros je iskusan vozač i može skrenuti s puta. ( Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd. )
3. Može pobeći policiji (ako rp dopušta) - dopušta potere, pešačke potere, itd. Ako Uros ne može pobeći unutar navedenog vremena, biva zarobljen.
4. Nosi 24/7 Kamericu, kako bi osigurao POV u svim situacijama.
5. Može lagati u određenim situacijama kako bi se izvukao.
6. Može koristiti Heavy oružje (Shotgun i Sniper).
7. Može dizati ljude sa oružjem u ruci (Ne sa puškom).
8.Uros ne veruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne svidjaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom