Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang | Alex Morningstar

Rejected
Status
Not open for further replies.

Alex Morningstar

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: legendstorm
6. Vaše ingame ime: Alex Morningstar
7. Vaš ID: 29769

Dodatne informacije

1. Lider za Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
  • Nikada do sad nisam vodio Crime organizaciju i voleo bih se okusati u tome. Imam proverenu ekipu ljudi koji bi samnom vodili organzaicaju i uveren sam da bi smo uveli i veliki nivo RP-a.
  • Imam bogato iskustvo u vodjenju organizacija, bio sam vodja 4 State organizacija kao i Curator Crime jedno vreme tako da sam jako dobro upoznat sa pravilima a i nacim ponasanja koji dolikuje jednom lideru.
  • Imam mnogo ideja za poboljsavanje RP u GANG-u, zelim redovno da oranizujem situacije gde radimo RP sa clanovima STATE-a. Takodje zelim da se okusam kao lider vecine organizacija na serveru i ovo bi bio jedan korak blize upotpunjavanju te zelje takodje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Veci broj talackih situacija gde zapravo pregovaramo i radimo RP a ne samo forme radi i aktivnosti.
  • Povecan broj gang aktivnosti, pljacke prodavnica, napad na FZ gde opet dolazimo i RP situaciju sa clanovima State organizacija.
  • Organizovanje odbrane GETA od upada State organizacija i njihovih patrola, zelimo da pokazemo nadmoc CRIME sistema u drzavi.

Svako dobro,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom