Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34609
Players nickname
Pinki Panich
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Oct 6, 2023
Time
0000
Proofs
X

Pinki2991

Player
Player
Pre svega poštovanje.Dobio sam ban za 1.4 priznajem ja jesam imao vise akauntova i jednog dana sam odlučio da si kupim Epic games i da započnem novi roleplay sa svojim akauntom i otvorio sam 34609 koji je main i nakon nekog vremena i 34669 koji je twink ali je on banovan i igrao sam duže vreme i sve sam javljao muji u dm sta kako oko akaunta.Ne razumem poentu bana.Molim vas mi odradite detaljnu proveru jer prije sto ću dobiti ban se neko žalio i to je bili odbijeno i nakon nekoliko dana se neko žalio i tu sam banovan a te Dane sam slabo i igrao ali u redu.Svi ovi akunti od prije sto sam imao nisu bili moji te sam napravio svoj main te bih vileo da mi se uradi detaljna provjera i da se vidi da mi je to main i da dobijem unban jer ponavljam kupio sam poseban gta sa novim rockstarom jedino je sto ti akaunti od prije su bili na toj IP adresi i onda mi možda ovo spada u twink ali nije jer je drugi rockstar games.Cekam vas odgovor i nadam se nečemu.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
34609 nece dobiit nikad unban
svaka naredna zalba ce se smatrati kao spam zalba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom